Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS NEWS > Suggestions & Feedback

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old November 28, 2008, 10:58 PM
3 of 7's Avatar
Allstar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Nanaimo BC
Posts: 919
Default

Quote:
Originally Posted by Infiniti View Post
If people can't login from home, why don't you just delete your cookies once and when you log in, tick the box that says "Remember Me". It makes things a lot easier. In fact, I never knew of this problem until recently when CCleaner cleaned my cookies..
If you go into "options" in ccleaner and then click "cookies", it will allow you to specify what cookies to keep..
What I did was run ccleaner and then I signed into all the sites that I normaly go to and opened ccleaner again, it was pretty easy to see what cookies to keep then.
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old November 28, 2008, 11:15 PM
LCB001's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Feb 2008
Location: Aylmer QC.
Posts: 1,774

My System Specs

Default

Don't know if its related but the price compare links aren't working
__________________
Folding For Team 54196

Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old November 28, 2008, 11:49 PM
Gav's Avatar
Gav Gav is offline
Administrator
F@H
 
Join Date: Oct 2006
Location: Canada
Posts: 1,350

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by LCB001 View Post
Don't know if its related but the price compare links aren't working
Seems to be working for me. Can you check again?
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old November 29, 2008, 12:06 AM
3 of 7's Avatar
Allstar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Nanaimo BC
Posts: 919
Default

The price check links don't work for me when I click on the actual link to the stores...
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old November 29, 2008, 12:07 AM
LCB001's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Feb 2008
Location: Aylmer QC.
Posts: 1,774

My System Specs

Default

Yup its working now. Just after the log out it gave me a 505 error, whatever that is, but was working again when I tried 10mins ago...
__________________
Folding For Team 54196

Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old November 29, 2008, 01:43 AM
Patriote's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Montreal
Posts: 1,167
Default

Quote:
Originally Posted by thenewguy001 View Post
I'm having problems getting the server to remember me. I'm asked for a log in every time even though I check the "remember me" box. Only started happening within the last couple of days
Same here!
__________________
- Asus P8Z68-V PRO
- Intel I5 2500k @ 4.5Ghz (for now)
- Asus Geforce 580GTX DirectCUII Fermi
- 16GB Corsair Vengeance Low Profile
- Ultra X3 1000 Watt
- Asus Xonar DX 7.1 \ Klipsch Promedia 2.1 THX
- Corsair Vengeance 1300 Gaming Headset
- Crucial M4 SSD 128GB \ WD Caviar Black 1TB
- CoolerMaster 690II Advanced
- Dell UltraSharp 24''
- Noctua NH-D14
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old November 29, 2008, 08:04 AM
3 of 7's Avatar
Allstar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Nanaimo BC
Posts: 919
Default

I figured out why I couldn't get to the companies from pricecheck, it's because Google Analytics was blocked in the host file I'm using from MVPS
Blocking Unwanted Parasites with a Hosts File
Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old November 29, 2008, 03:40 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Calgary, AB
Posts: 3,344
Default

I've had the problem for few days, finally able to log in.
Thanks for fixing issue.

edit: Having issues again, it is becoming a PITA to clear cookies all the time and then log in.
__________________
Intel E8400, Biostar TPower i45
G-Skill PC2-8500 4GB, Saphire HD4870 512mb
Cooler Master HAF 932, Enermax Galaxy DXX 1000W
Samsung 931BW 19" LCD, Logitech MX Revolution

Last edited by miggs78; November 30, 2008 at 01:06 AM.
Reply With Quote
  #19 (permalink)  
Old November 30, 2008, 01:36 AM
hightest's Avatar
MVP
 
Join Date: Nov 2008
Location: calgary
Posts: 386
Default

cleard cookies / dang it just happened agian i was posting under samsung 850 post and when i went 2 submit it said i was not loged in
__________________
Man all this computor stuff is 2 addicting.Even thou i dont need 2 i allways wanna upgrade.
Reply With Quote
  #20 (permalink)  
Old November 30, 2008, 01:54 AM
joeperson's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 238
Default

More hijackage: It seems running google analytics scripts is a required step for the price matching to work correctly. If it's blocked for an reason the links won't load. Hosts file is one way to block it, NoScript is another.

Also anyone not using NoScript in firefox should go get it.
__________________
Q6600 3.0GHZ (9x333) stockV | ATI 5850 | OCZ Platinum 4GB PC2-6400 DDR2 5.4.4.15 1.9V | Silverstone Raven RV01 | Gigabyte EP45-DS3R
Corsair Professional HX750W | Windows 7 | Crossbow mounted Xigmatek HDT-S1283 | LG W2242TQ-BF 22" | Samsung 2253BW 22"
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes