Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Storage

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old June 22, 2013, 08:27 PM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 10,473
Default

Quote:
Originally Posted by r0k0 View Post
how do i do #1 and #2 ? :P
google :p
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old June 22, 2013, 08:35 PM
r0k0's Avatar
Allstar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Gatineau, Quebec
Posts: 707

My System Specs

Default

I've disabled the page files and put it on my E: drive.. but when i look it up with ridnac or treesize, pagefiles.sys is still on C: even with it disable
__________________
Main Rig
Intel Core i5 4670K
Gigabyte Z87X-OC Force

Gigabyte Geforce GTX 780 3GB
2x 4GB G.Skills Trident X DD3-2400
NZXT Switch 810 Matte Black / Enermax Revolution 920W
A-DATA S510 120GB OS / A-DATA SX900 256GB Games / WD Black 1TB Misc

Canadian Eh ?
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old June 22, 2013, 10:36 PM
KaptCrunch's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Ontario
Posts: 2,853
Default

is this ur ssd

ADATA S511 Series AS511S3-120GM-C 2.5" 120GB SATA III MLC Internal Solid State Drive

i see Firmware 5.0.7a

follow the instuctions to do it or got a paper waight
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old June 23, 2013, 05:53 AM
AlienIsGOD's Avatar
Rookie
 
Join Date: Sep 2008
Location: Kingston, Ontario Canada
Posts: 39

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by enaberif View Post
google :p
awesome........ you're really going to tell OP to google it after YOU instructed him to do these things.... Your fingers must be lazy as hell to give someone advice and then when they ask how you tell them to "google" it. IF you had told him how to do it, other people would have seen this thread and had insructions to follow instead of picking a google post. Way to help the community.....
__________________
Gaming Rig (Gaming Cruncher): i5 3570K @ 4.2ghz, Sapphire 7870 2GB, EVGA Z77 FTW Mobo, 8GB Mushkin Blackline DDR 3, Kingston SSDNOW V300 120GB | 1000GB Data, Corsair HX 1000w PSU, Antec P280 case

24/7 WCG Cruncher: i5 2400 @3.4ghz, Gigabyte HD 7770 1GB (GPU Cruncher), AsRock Z68M/USB3 Mobo, 8GB HyperX DDR 3, 120GB HyperX Blue SSD | 1TB storage, Thermaltake TR2 500w PSU, Thermaltake Soprano Snow Edition case

Laptop: Asus G74Sx | i7 2630QM, GTX 560M 3GB, 12 GB DDR 3 1333, 750GB Sata II HDD
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old June 23, 2013, 06:07 AM
Hall Of Fame
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1,561
Default

okay fine..

http://bit.ly/17vP5oc

http://bit.ly/17vPgQm
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old June 23, 2013, 06:18 AM
KaptCrunch's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Ontario
Posts: 2,853
Default

Quote:
Originally Posted by enaberif View Post
1) Disable hibernatio as you have a ssd
2) Disable pagefile unless you have a mechanical drive to put it on
3) SxS directory probably chewing up space. Look in the folder
Quote:
Originally Posted by r0k0 View Post
why is 42GB used between Windows folder, Pagefile.sys and hiberfil.sys ?
blind leading the blind

obviously its some back-up/ AV scanner app eg norton, Windows XP Mode
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old June 23, 2013, 07:58 AM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 10,473
Default

Quote:
Originally Posted by AlienIsGOD View Post
awesome........ you're really going to tell OP to google it after YOU instructed him to do these things.... Your fingers must be lazy as hell to give someone advice and then when they ask how you tell them to "google" it. IF you had told him how to do it, other people would have seen this thread and had insructions to follow instead of picking a google post. Way to help the community.....
I will help when warranted. But I refuse to help people with something that takes 2 seconds to google and is a very common issue.

Quote:
Originally Posted by KaptCrunch View Post
blind leading the blind

obviously its some back-up/ AV scanner app eg norton, Windows XP Mode
LOL really? Must have something better than that. You are aware that Windows XP Mode doesn't exist in HP right? It is only part of of Pro or higher.

The SxS directory can grow exponentially mine is sitting at almost 10gb
Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old June 23, 2013, 08:14 AM
KaptCrunch's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Ontario
Posts: 2,853
Default

Quote:
Originally Posted by enaberif View Post
I will help when warranted. But I refuse to help people with something that takes 2 seconds to google and is a very common issue.



LOL really? Must have something better than that. You are aware that Windows XP Mode doesn't exist in HP right? It is only part of of Pro or higher.

The SxS directory can grow exponentially mine is sitting at almost 10gb
i agree they will suck the knowledge from you with their tenticle, and defeat the porpoise of learning.


op'ER OS: Windows 7 Ultimate X64
Reply With Quote
  #19 (permalink)  
Old June 23, 2013, 12:43 PM
r0k0's Avatar
Allstar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Gatineau, Quebec
Posts: 707

My System Specs

Default

Where is the SxS thing ?

Also i've google those 2 first tips so it was all good guys

I'm up at 74gb now which is better
__________________
Main Rig
Intel Core i5 4670K
Gigabyte Z87X-OC Force

Gigabyte Geforce GTX 780 3GB
2x 4GB G.Skills Trident X DD3-2400
NZXT Switch 810 Matte Black / Enermax Revolution 920W
A-DATA S510 120GB OS / A-DATA SX900 256GB Games / WD Black 1TB Misc

Canadian Eh ?
Reply With Quote
  #20 (permalink)  
Old June 25, 2013, 05:45 PM
r0k0's Avatar
Allstar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Gatineau, Quebec
Posts: 707

My System Specs

Default

90.3GB Oh yeah !!!

Thanks guys !
__________________
Main Rig
Intel Core i5 4670K
Gigabyte Z87X-OC Force

Gigabyte Geforce GTX 780 3GB
2x 4GB G.Skills Trident X DD3-2400
NZXT Switch 810 Matte Black / Enermax Revolution 920W
A-DATA S510 120GB OS / A-DATA SX900 256GB Games / WD Black 1TB Misc

Canadian Eh ?
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What am I missing ? BrainEater HardwareCanucks F@H Team 18 October 24, 2012 07:12 AM
missing space on my ssd? Goon3d Storage 9 September 5, 2012 01:55 PM
Am i missing something? supaflyx3 Off Topic 4 August 6, 2011 05:15 PM
Am I missing anything? bvsbutthd101 Water Cooling 43 July 12, 2011 05:30 PM
What Am I Missing? El_Fiendo Off Topic 8 October 14, 2009 06:39 PM