Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Storage

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old March 12, 2013, 09:49 AM
SugarJ's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Langley, BC
Posts: 6,140

My System Specs

Default

It looks easy to me? Edit 3 registry keys. Copy onto a portable drive. Install new drive. Copy back.
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old March 12, 2013, 10:25 AM
Caldezar's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Aug 2008
Location: Burnaby
Posts: 1,731
Default

I'll be giving it a go later this week. Let you know how it goes
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Should I reformat? bvsbutthd101 CPU's and Motherboards 15 June 9, 2012 05:53 PM
SSD reformat and OS install. Should I have used the OCZ utility? JayDeeHobbit Storage 0 November 5, 2011 06:06 PM
need help with when i reformat my rig pls? Kamran1981 New Builds 6 February 3, 2011 08:28 PM
5970 with 285 benches before reformat gerardfraser Video Cards 7 November 26, 2009 10:57 AM
reformat prob(posting for friend) cmac79 Troubleshooting 19 August 10, 2008 09:45 PM