Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Storage

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old September 20, 2012, 01:27 PM
NyteOwl's Avatar
Allstar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nova Scotia
Posts: 905
Default SSD controller option?

Has anyone seen/used one of these?

Desktop SSD & HDD Upgrade Kits - Products

If so any comments?

Would like to add SSD for boot drive but am out of SATA controller slots on the motherboard.
__________________
Obsolescence is just a lack of imagination.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old September 20, 2012, 09:36 PM
Dzzope's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Oct 2010
Location: Irishman in Kiev, wOOoo, I'm an alien...
Posts: 2,903

My System Specs

Default

Not interesting if they don't support TRIM
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old September 21, 2012, 08:39 AM
Soultribunal's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2008
Location: Mississauga
Posts: 8,068

My System Specs

Default

How about getting a Card that Adds Sata ports in PCI-e and then putting you SSD on the main Sata ports of the board?

Just as a thought,

-ST
__________________




"We know not why he calls for us, only that when he does we must answer" - DMP 2009

"Dear Iceberg, I am sorry to hear about global warming. Karma is a bitch. Signed - Titanic"

I would rather believe and find god doesn't exist than to not believe and find that he does.

www.realhardwarereviews.com
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old September 21, 2012, 12:47 PM
NyteOwl's Avatar
Allstar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nova Scotia
Posts: 905
Default

Well as near as I can tell they do support TRIM. I had also looked at a SATA port card but they are all either slower PCIe x1 slot cards, or RAID cards and cost $$$. My motherboards ports are all SATA II so unless I want to go with something Like a Crucial V4, it would be a bit of a waste/overkill.
__________________
Obsolescence is just a lack of imagination.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Which option is better? amruthkumar_b Power Supplies 3 August 19, 2011 09:47 AM
gtx 2 way sli, no sli option bshan67 Video Cards 22 June 14, 2011 01:18 PM
no QSAA option in tf2? BrianHanna Gaming 7 January 7, 2009 06:25 AM
Whats my best option trayton Video Cards 5 December 27, 2008 11:22 PM
No SLI option tzetsin Troubleshooting 20 August 24, 2008 07:38 PM