Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Storage

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old September 4, 2012, 12:15 PM
BlueByte's Avatar
Allstar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Maynooth
Posts: 515

My System Specs

Default SSD and imaging

Not to often where I run into this, but has anyone bricked a SSD from imaging?

Got a new SSD in for a desktop, had a image backup of the desktop and started to dump that onto the SSD. I assume this was just a DOA but thought I would ask if anyone else has run into this.

Last edited by BlueByte; September 4, 2012 at 12:20 PM.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old September 4, 2012, 12:27 PM
Soultribunal's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2008
Location: Mississauga
Posts: 8,052

My System Specs

Default

Might have been a bad Image or Bad drive? Proabably a DOA. First time I've heard of a Dead drive from an image. I just finished doing one from a Raptor to a Chronos with no issues.

-ST
__________________




"We know not why he calls for us, only that when he does we must answer" - DMP 2009

"Dear Iceberg, I am sorry to hear about global warming. Karma is a bitch. Signed - Titanic"

I would rather believe and find god doesn't exist than to not believe and find that he does.

www.realhardwarereviews.com
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old September 4, 2012, 01:38 PM
Top Prospect
 
Join Date: Aug 2012
Location: Saskatoon
Posts: 161
Default

I've had to deal with Intel's 8 MB bug, but drive imaging failure seems odd. I'm assuming that you previously shrunk the hard drive partition prior to creating the image, if not, that could be the problem, or just bad luck.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old September 5, 2012, 05:30 PM
MVP
 
Join Date: Jan 2008
Location: Cambridge, ON.
Posts: 497
Default

What application or program were you using to image/transfer with?
__________________
Cambridge,ON
MSI Z77 M Power/Bios17.12
3770K@4.5ghz
Mushkin #997007
Noctua NH-D14
Gigabyte GTX 660
Seasonic X-660
Corsair 540 Cube
Noctua case fans
Intel Speed Demon x 2

using Prime 95 27.9


Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old September 5, 2012, 06:27 PM
BlueByte's Avatar
Allstar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Maynooth
Posts: 515

My System Specs

Default

Used Acronis, had another SSD sent over night and it imaged fine. I am putting this up to DOA. Still had an oh crap moment when it died, of "oh hell I broke it".
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
RAID Help with Imaging Soullessone21 Storage 3 December 28, 2011 11:38 AM
Imaging a Hard Drive great_big_abyss Storage 6 December 11, 2011 08:30 AM
Drive Imaging Questions keto Storage 1 November 4, 2011 10:29 AM
Question about disk imaging r0bc Storage 5 September 13, 2011 04:06 PM
Disk imaging software. Il Duce Troubleshooting 6 December 21, 2008 09:27 PM