Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Storage

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old June 16, 2012, 03:28 PM
techman95's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Jan 2011
Location: TEXAS
Posts: 322

My System Specs

Default

so i got windows installed with a few programs so far but havent gotten around to activating windows yet, but i will say holy s*** its so fast , in so glad i upgraded to an ssd.
__________________
Amd....definitely a blond female.....not much on the cpu side, but always strutting about showing off her gpus
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old June 16, 2012, 06:54 PM
Nodscene's Avatar
Allstar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Toronto
Posts: 950
Default

I don't know if it's the same with the OS but I had to call Microsoft in regards to Office and it was all automated. Not a real person in sight so it was really painless. About the only question I was asked is how many computers was the software installed in and I said 1 and was good to go from there.
__________________

Create something idiot proof and they will make a better idiot.
_____________________________________

Intel Q6600 - Gigabyte EP35-DS4 - OCZ Reaper 4gig PC2-6400 - XFX 8800GT 512Mb Alpha Dog - AuzenTech X-Fi Prelude - Alesis M1Active MK2 - Corsair HX-620 - Silverstone Temjin TJ05B-X - Scythe Katana 2 - WD Raptor 150Gb - Seagate 7200.11 750Gb x2 - Samsung SH-S203N
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old June 20, 2012, 12:48 PM
On2wheels's Avatar
Allstar
 
Join Date: Jun 2010
Location: ontario
Posts: 951
Default

Quote:
Originally Posted by Arinoth View Post
You will want to enable TRIM on the device, which requires having your bio set to AHCI.

WARNING, if you do not reinstall windows you will HAVE to install the AHCI drivers BEFORE you switch it in the bios, otherwise you will cause windows to fail to load and just reboot.
Just to confirm: I would verify AHCI in the BIOS before I install and format the SSD, correct?
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old June 20, 2012, 01:49 PM
Nodscene's Avatar
Allstar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Toronto
Posts: 950
Default

Yes, that is correct.
__________________

Create something idiot proof and they will make a better idiot.
_____________________________________

Intel Q6600 - Gigabyte EP35-DS4 - OCZ Reaper 4gig PC2-6400 - XFX 8800GT 512Mb Alpha Dog - AuzenTech X-Fi Prelude - Alesis M1Active MK2 - Corsair HX-620 - Silverstone Temjin TJ05B-X - Scythe Katana 2 - WD Raptor 150Gb - Seagate 7200.11 750Gb x2 - Samsung SH-S203N
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[WTB] bought mckchun Buy/Sell & Trade 1 March 17, 2012 10:41 PM
[WTB] Bought, bought, bought MikeFallen Buy/Sell & Trade 0 July 20, 2011 12:06 PM
[WTB] Bought ToXic Buy/Sell & Trade 0 November 28, 2010 09:27 PM
[WTB] (BOUGHT) GameOnTurtle Buy/Sell & Trade 4 September 24, 2010 11:30 PM
Just bought new RAM, need help xXxRithxXx RAM 2 March 14, 2009 06:42 AM