Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Storage

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old March 28, 2012, 11:20 PM
taimoorali007's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 182

My System Specs

Default How to cache?

Hi guyz,
Plz tell that is there any other way to connect caching SSD if my board dont support mSATA slot? And 2nd ques. is that caching ssd can be used for caching steam games or whatever but if Im using HDD as boot, can I cache my boot partition with help of caching SSD instead of purchasing an SSD separately as boot drive?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old March 28, 2012, 11:40 PM
supaflyx3's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2010
Location: Chilliwack BC
Posts: 2,535

My System Specs

Default

Since you don't have a Z68 motherboard, read this and see what you think. OCZ Synapse 64GB SSD Cache Drive Review
__________________
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old March 30, 2012, 10:46 AM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 1,501

My System Specs

Default

can we cache anything using the system RAM?
__________________
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ram cache Realityshift RAM 3 December 2, 2011 09:51 PM
Best SSD for Cache drive Birk Storage 0 November 26, 2011 09:47 AM
New Build - Large partitioned SDD for cache vs smaller faster cache SSD? selborne New Builds 2 May 29, 2011 03:08 PM
Question About The L* Cache mlauzon CPU's and Motherboards 2 September 4, 2007 10:12 AM