Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Storage

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #31 (permalink)  
Old September 3, 2011, 01:45 PM
ultraman7k's Avatar
Allstar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Surrey, B.C.
Posts: 527

My System Specs

Default

been using my Vertex 2 (not extended or whatever came out later) since last November, and not a single problem. If SSDlife is to be believed, it is still at 100% health with an estimated lifespan of 8 years 6 months to go, and I turn my computer off when not in use. Of course, it could die any time...but that's an entirely different matter.

My one gripe is that I can't update the firmware with my OS on it without having to wipe, unless there is a new way to do this?

So far so good, no complaints!

Last edited by ultraman7k; September 3, 2011 at 01:50 PM.
Reply With Quote
  #32 (permalink)  
Old September 3, 2011, 03:30 PM
Galcobar's Avatar
MVP
 
Join Date: Dec 2009
Location: Richmond, B.C.
Posts: 437

My System Specs

Default

Firmware updates can now be done via the OCZ Toolbox on SF-1200 without wiping the drive, but frankly, if it's working, why mess with it?
Reply With Quote
  #33 (permalink)  
Old September 3, 2011, 03:59 PM
ultraman7k's Avatar
Allstar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Surrey, B.C.
Posts: 527

My System Specs

Default

this is what I figure. I think my FW is something like 1.3, and never ran into a hitch. Until it starts acting up, or starts doing things that it shouldn't, it's probably safer to leave it alone lol.
Reply With Quote
  #34 (permalink)  
Old September 3, 2011, 04:47 PM
Alpine's Avatar
Allstar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Boucherville / South shore of MTL
Posts: 863

My System Specs

Default

I do have a Vertex 2 and a Solid 3.

My Solid 3 have died 2 months after the purchase (may to July 2011) , my vertex 2 is running very great since almost 2 years
__________________
Main system
|I7 3930K|Asus P9X79 WS|Evga GTX 690 Signature|Samsung 256G Pro|Corsair H100|Dominator Platinium 16GB 2133Mhz|
Corsair AX1200|Corsair 540 AIR|Corsair SP2500|Corsair Vengeance 2000|
Server system
|I7 3820|Asus P9X79|12G G.Skill 1600Mhz|Noctua NH-D14|Corsair Force 3 120GB|LSI megaRAID 9261 8|RAID5 5X 3TB|Corsair AX650|Fractal Design Arc Midi|

Twitch
Reply With Quote
  #35 (permalink)  
Old September 4, 2011, 01:42 PM
Linus's Avatar  
Join Date: Apr 2007
Posts: 716
Default

I ran a Vertex LE 200GB in my desktop for ages as a boot drive.

My wife's PC has 4x Onyx 32GB in RAID 0. That setup is going on a year now.

I've run various Vertex 1, 2, 3, Agillity 1, 2, 3, drives and a Revodrive X2 240GB either in boot or secondary roles in my test benches since launch on all products. I've yet to experience BSOD issues on any of my OCZ drives, nor have I had any such issues with Mushkin, Corsair, Intel, Kingston, or any other SSD... Overall the reliability factor has been a big plus for me compared to hard drives.
__________________
Please note: I am not here to provide official NCIX support on these forums.

For faster (and official) NCIX service please contact our customer care team at www.NCIX.com (Canada) or www.NCIXUS.com (USA)

Heatware: http://heatware.com/eval.php?id=25647
Reply With Quote
  #36 (permalink)  
Old September 5, 2011, 06:44 AM
"Quote This..."
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Hell
Posts: 3,828
Default

I have 3-Vertex 2 60gb in Raid 0 as an OS/game drive for almost 2 years now. Not one problem.
Reply With Quote
  #37 (permalink)  
Old September 6, 2011, 08:07 AM
Bao Bao is offline
Top Prospect
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 230
Default

I have had to replace Vertex 2- 120's twice. Vertex 3 - 240's 3 times. Kingston 64GB V100 once, well I actually haven't done it yet... it really bothers me since Kingston is a "reliable" brand, and it was just in my HTPC which doesn't get much action.
Reply With Quote
  #38 (permalink)  
Old September 6, 2011, 08:21 AM
Eldonko's Avatar
Hardware Canucks Reviewer
 
Join Date: Apr 2007
Location: Calgary, AB
Posts: 5,445
Default

Have you tested the write speed? I lost about 25% performance on mine since new. I have been using it quite heavily though.
Quote:
Originally Posted by ultraman7k View Post
been using my Vertex 2 (not extended or whatever came out later) since last November, and not a single problem. If SSDlife is to be believed, it is still at 100% health with an estimated lifespan of 8 years 6 months to go, and I turn my computer off when not in use. Of course, it could die any time...but that's an entirely different matter.

My one gripe is that I can't update the firmware with my OS on it without having to wipe, unless there is a new way to do this?

So far so good, no complaints!
__________________
Donkeys kill more people annually than plane crashes or shark attacks.
Reply With Quote
  #39 (permalink)  
Old September 6, 2011, 08:34 AM
"Quote This..."
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Hell
Posts: 3,828
Default

Quote:
Originally Posted by Bao View Post
I have had to replace Vertex 2- 120's twice. Vertex 3 - 240's 3 times. Kingston 64GB V100 once, well I actually haven't done it yet... it really bothers me since Kingston is a "reliable" brand, and it was just in my HTPC which doesn't get much action.
I also have a Kingston 64gb in my HTPC, trouble free for 1.5 years.
Reply With Quote
  #40 (permalink)  
Old September 6, 2011, 09:59 PM
ultraman7k's Avatar
Allstar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Surrey, B.C.
Posts: 527

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Eldonko View Post
Have you tested the write speed? I lost about 25% performance on mine since new. I have been using it quite heavily though.
TBH I don't think I've ever tested the write speed. If there has been a degradation in performance, I haven't noticed it, so it can't have been that significant.

Mine has just been running Windows and that's about it really aside from some games.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SMP not working Rison HardwareCanucks F@H Team 6 January 24, 2011 08:35 AM
What am I working on? DenisS HardwareCanucks F@H Team 18 January 20, 2010 06:10 PM
Sfc not working odis172 Troubleshooting 8 June 19, 2009 11:57 PM
Help! CPU fan not working! Waldie Troubleshooting 29 May 4, 2009 09:55 AM
New and Not sure this is working. l-lunter HardwareCanucks F@H Team 14 April 21, 2009 03:41 PM