Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Storage

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old June 15, 2011, 12:36 AM
Nexitus's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Jan 2008
Location: Richmond, BC
Posts: 105

My System Specs

Default Moving RAID Controller

Hey guys,

I am using a 3ware 9650se with a 4x1TB RAID5. I will be moving the RAID controller and associated drives from a P55A to a 990FX motherboard. I was wondering if there should be any foreseeable reason why the new computer would not be able to recognize the RAID5 that is already setup?

I am going to back-up my information, just want to know if there are any risk(s) that are involved in such a move.

Thanks!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old June 15, 2011, 12:44 AM
Perineum's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2009
Location: Surrey, B.C.
Posts: 4,049

My System Specs

Default

I would expect it to be fine. The drives are associated with the RAID controller, so they shouldn't care which computer they are in.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old June 15, 2011, 10:22 AM
"Quote This..."
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Hell
Posts: 3,833
Default

No problem there.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old June 15, 2011, 04:33 PM
Nexitus's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Jan 2008
Location: Richmond, BC
Posts: 105

My System Specs

Default

Thanks guys. That's what I wanted to be assured of (though I'll back-up incase anyways)
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Moving Raid drives TopDogZero Storage 9 December 31, 2010 11:44 AM
Question on this raid controller. lcdguy Storage 2 October 21, 2010 04:00 PM
Moving windows 7 onto a RAID 1 array Lpfan4ever O/S's, Drivers & General Software 3 August 30, 2009 07:58 AM
raid controller question.... rob123 Storage 2 November 13, 2007 01:14 AM
A Good Raid Controller Corpus Masochist Storage 2 August 18, 2007 08:06 PM