Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Storage

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old January 12, 2011, 02:17 PM
Nevakonaza's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: May 2010
Location: UK
Posts: 81

My System Specs

Default What happened to 1ms access on SSD

i remember before my SSD was 1ms access time,Now its 2..i know its not a huge deal but whats saying that it wont go down even more?...is there a problem here?

btw my SSD is a
OCZ 60GB Vertex 2E




Also ive noticed my SSD is should have the following speeds

Read = 285mb/s
Write = 275mb/s

Why is my SSD falling short?
This is a fresh install of windows today btw.

I do have it set to AHCI in the Bios.

Last edited by Nevakonaza; January 12, 2011 at 02:22 PM.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old January 12, 2011, 02:25 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 8,955

My System Specs

Default

You are at 0.2ms not at 2.0 ms. Nothing wrong w/ 0.2ms.
__________________
The Crippled God WIP
Queen of Dreams WIP
Big Lian Li
Complete
Forever Alone Complete
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What happened to him? crazyhorsejohnny HardwareCanucks F@H Team 38 July 17, 2012 08:22 AM
sexy new 27' 1ms monitor Technokat Display Units 20 May 21, 2010 03:25 PM
A very strange thing just happened with my Intel 40GB SSD lsquare Storage 1 March 22, 2010 04:42 AM
What really happened? jay51 Off Topic 1 November 12, 2009 07:20 AM
Cannot access certain websites, intermittent website access chrisk Networking 16 November 30, 2008 12:24 PM