Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Storage

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #41 (permalink)  
Old November 17, 2010, 06:39 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 17,315

My System Specs

Default

The tests that were done over on the AMD forums (which appeared to indicate that trim was working) were carried out on a 790GX board with a SB750. Not sure what to say about that response from tech support.
__________________
ASUS ROG Strix Z370-G Gaming (WiFi AC) / i7 8700K / 2X 8G XPG Spectrix D40 (3000) / XFX XTR 750 / ASUS Strix GTX 1070ti
AZZA Titan 240 / Custom WC / Intel 730 Series 480GB SSD / Intel 760p 512GB NVMe / Seagate Barracuda 1TB / ASUS SWIFT PG279Q

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 1X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / Uncased 256GB Sandisk Z400S SSD / Mini-Box M350 / 24" Westinghouse L2410NM
Reply With Quote
  #42 (permalink)  
Old November 18, 2010, 07:13 AM
Rookie
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 7
Default

Hmm are you assuming that because of the post signature of the user who did the test? because the board is not mentioned in the posts itself

EDIT: Never mind it is indeed said in the posts, my bad. But yea about that tech guy response...weird.
Still leaves us (well, me anyway) in doubt.. Meh
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trim and AMD Chipset Wurmer Storage 3 September 4, 2010 07:02 AM
SSD without TRIM Magnetic Storage 9 August 14, 2010 01:36 PM
TRIM in IDE rapmaster Troubleshooting 3 May 5, 2010 05:56 PM
When to use Trim? lsquare Storage 9 March 22, 2010 04:52 AM
Raid and TRIM Smn123 Storage 1 February 28, 2010 08:36 AM