Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Storage

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old July 13, 2010, 03:27 PM
Rookie
 
Join Date: Jun 2010
Location: Hamilton, Ontario, Canada
Posts: 14
Default Raid 0 with vertex 2 and vertex

Hey guys just bought a vertex 2. I was wondering If I should raid my original vertex with my vertex 2. I understand that the vertex 2 outperforms the vertex and therefore in raid I will see double vertex 1 speeds. Would you guys recommend I do this?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old July 13, 2010, 04:01 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,801

My System Specs

Default

Definitely do not RAID0.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old July 13, 2010, 06:11 PM
Rookie
 
Join Date: Jun 2010
Location: Hamilton, Ontario, Canada
Posts: 14
Default

So don't do raid 0 or do raid at all?
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old July 13, 2010, 06:17 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,801

My System Specs

Default

Any other RAID besides RAID0 is a waste w/ SSDs. So no don't do any sort of RAID in your case.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vertex 2 120GB vs Vertex 1 60GB JD Overclocking, Tweaking and Benchmarking 10 August 10, 2011 02:53 PM
Does Vertex support trim in RAID 0 FreeKnight Storage 2 June 2, 2010 10:10 AM
Two OCZ Vertex 30GB in RAID 0 or X25-M AmuseMe Storage 9 April 12, 2010 08:24 PM
Vertex Anyone matsta31 Storage 4 April 15, 2009 08:08 AM