Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Storage

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old July 13, 2010, 03:27 PM
Rookie
 
Join Date: Jun 2010
Location: Hamilton, Ontario, Canada
Posts: 14
Default Raid 0 with vertex 2 and vertex

Hey guys just bought a vertex 2. I was wondering If I should raid my original vertex with my vertex 2. I understand that the vertex 2 outperforms the vertex and therefore in raid I will see double vertex 1 speeds. Would you guys recommend I do this?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old July 13, 2010, 04:01 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 8,915

My System Specs

Default

Definitely do not RAID0.
__________________
The Crippled God WIP
Queen of Dreams WIP
Big Lian Li
Complete
Forever Alone Complete
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old July 13, 2010, 06:11 PM
Rookie
 
Join Date: Jun 2010
Location: Hamilton, Ontario, Canada
Posts: 14
Default

So don't do raid 0 or do raid at all?
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old July 13, 2010, 06:17 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 8,915

My System Specs

Default

Any other RAID besides RAID0 is a waste w/ SSDs. So no don't do any sort of RAID in your case.
__________________
The Crippled God WIP
Queen of Dreams WIP
Big Lian Li
Complete
Forever Alone Complete
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vertex 2 120GB vs Vertex 1 60GB JD Overclocking, Tweaking and Benchmarking 10 August 10, 2011 02:53 PM
Does Vertex support trim in RAID 0 FreeKnight Storage 2 June 2, 2010 10:10 AM
Two OCZ Vertex 30GB in RAID 0 or X25-M AmuseMe Storage 9 April 12, 2010 08:24 PM
Vertex Anyone matsta31 Storage 4 April 15, 2009 08:08 AM