Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Storage

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old October 12, 2009, 04:35 PM
Varroa's Avatar
Allstar
 
Join Date: Nov 2007
Location: National Capital Region, Canada
Posts: 744

My System Specs

Default

Apparently these "hash" errors are well know and can be ignored:

Windows Search Service Error - The entry <file> in the hashmap cannot be updated

I also found a fix for the windowsupdate error:

Failed auto update retrieval of thrird-party root list... - Server Fault

Glad to know my green drives are working well!
__________________
GAMER: Win7 Pro x64, I7 3770K (stock) (CM 212+), Asus P8Z77-V Pro, Gigabyte 7970 OC Ghz Edition 3 GB, Corsair Vengeance LP 4 x 4GB DDR3 1600Mhz, Crucial M4 120 GB + 256GB, Crucial M500 480 GB SSD, 1TB WD Blk, BRD, HX750W, Auz X-Fi Prelude, & Fractal Design Arc MIDI R2

Lenovo Ideapad Y510p: i7-4700MQ 2.4GHz (undervolted by 80mV), 16GB DDR3L-1866MHz, Intel GMA 4600HD / SLI'ed Nvidia Geforce GT 755M 2GB GDDR5, 240 GB Crucial SSD, 128GB M.2 SSD, 15.6" HD+ Glossy LED

Last edited by Varroa; October 12, 2009 at 04:42 PM. Reason: mmore info
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old October 13, 2009, 04:16 AM
MVP
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 294
Default

i agree, its nice to know your drives are working well.

cuz, the 1.5tb is on for a sweet price right now. price matched at ncix for $107.79

nice to know they will work in WHS.


rob123


forgot to ask. do you or anyone else here know how often WHS accesses the drives?. if its more than once every 8 seconds it seems they wont spin down. ( a good thing i suppose)
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old October 13, 2009, 05:18 AM
Varroa's Avatar
Allstar
 
Join Date: Nov 2007
Location: National Capital Region, Canada
Posts: 744

My System Specs

Default

Mine sit idle for more than 8 seconds when there is no activity but after a file is transfered they keep working as they "balance" the load and spread files across the drives. I have one of those 1.5TB drives and 3 x 1 TB with no troubles so far and now I have a 2Tb that I am putting in a Vantec esata case for server backups. I wouldn't worry about these drives in your WHS. Check out the following site for more WHS info:

We Got Served - Windows Home Server and Your Digital Home
__________________
GAMER: Win7 Pro x64, I7 3770K (stock) (CM 212+), Asus P8Z77-V Pro, Gigabyte 7970 OC Ghz Edition 3 GB, Corsair Vengeance LP 4 x 4GB DDR3 1600Mhz, Crucial M4 120 GB + 256GB, Crucial M500 480 GB SSD, 1TB WD Blk, BRD, HX750W, Auz X-Fi Prelude, & Fractal Design Arc MIDI R2

Lenovo Ideapad Y510p: i7-4700MQ 2.4GHz (undervolted by 80mV), 16GB DDR3L-1866MHz, Intel GMA 4600HD / SLI'ed Nvidia Geforce GT 755M 2GB GDDR5, 240 GB Crucial SSD, 128GB M.2 SSD, 15.6" HD+ Glossy LED
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
who got fraps and green power western digital? hohohee Gaming 4 September 1, 2009 02:25 PM