Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Storage

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #21 (permalink)  
Old June 17, 2010, 08:30 PM
gingerbee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2009
Location: Orillia, Ontario
Posts: 6,827

My System Specs

Default

if you do make sure you use the wiper
__________________
Fav quote "One should strive to achieve; not sit in bitter regret." Ronin Harris
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old June 18, 2010, 03:23 PM
Rookie
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 4

My System Specs

Default

Wjen you say wiper are you referring tot he wiper.exe form the ocz forums? I haven't had any luck with that util a sit doesn't seem to recognise the drives... however, I'll dig more and see if I can ge tthis to work :)
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old June 18, 2010, 03:44 PM
gingerbee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2009
Location: Orillia, Ontario
Posts: 6,827

My System Specs

Default

yup it's wiper.exe that i am talking about it works great but if your on 13 something FW then it doesn't work. 15 and after it works fine for me speed comes back to full
__________________
Fav quote "One should strive to achieve; not sit in bitter regret." Ronin Harris
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A-DATA Unveils XPG Dual SSD 3.5 RAID Enclosure MAC Press Releases & Tech News 3 December 30, 2008 07:33 PM
Data Recovery appplejack Troubleshooting 8 December 1, 2008 06:19 PM
Poor performance of 2x samsung 640gb drives in raid 0?? Gunner86 Storage 5 November 1, 2008 11:18 AM
ESata dual raid enclosure = poor man's hardware raid? sswilson Storage 10 May 6, 2008 10:58 AM
X-Bit Performance analysis of 400GB Hard Drives in RAID configurations Babrbarossa Reviews & Articles from the Web 0 February 26, 2007 07:25 AM