Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Storage

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old May 30, 2009, 01:11 PM
Jackquelegs's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Burnaby, BC
Posts: 2,591

My System Specs

Default Help with RAID 1

I recently put 2 WD blacks in RAID 1 for OS.

I am currently using Acronis to clone the original OS drive to the new Array.

Will that work? Or do I have to reinstall the OS?

Thanks
__________________
Iapetos
Intel Core i7 930 D0 4.2ghz, Corsair XMS3 6X2GB DDR3-1600 CL 8-8-8-24, Xfire HD5870, Intel X-25M 34nm 80gb, Enermax Revolution85+ 1050W, Xonar D2X

Zephyranthes
E8400 4.0ghz, XFX 780i, Mushkin XP2 PC-6400, Antec Earthwatts 750W

Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old May 30, 2009, 01:41 PM
NyteOwl's Avatar
Allstar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nova Scotia
Posts: 905
Default

It should work if the RAID drivers are installed in the OS (I'm assuming Windows). You may end up playing a bit of a driver dance to get everything working properly otherwise.
__________________
Obsolescence is just a lack of imagination.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old May 30, 2009, 01:44 PM
Jackquelegs's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Burnaby, BC
Posts: 2,591

My System Specs

Default

Ugh,I gave up on it, takes too long heh
__________________
Iapetos
Intel Core i7 930 D0 4.2ghz, Corsair XMS3 6X2GB DDR3-1600 CL 8-8-8-24, Xfire HD5870, Intel X-25M 34nm 80gb, Enermax Revolution85+ 1050W, Xonar D2X

Zephyranthes
E8400 4.0ghz, XFX 780i, Mushkin XP2 PC-6400, Antec Earthwatts 750W

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help on Raid set-up Malam Storage 4 December 9, 2008 02:13 AM
raid 5 expansion Tazer-[X] Storage 2 October 12, 2008 11:01 PM
RAID question miggs78 Storage 17 August 30, 2008 04:12 AM
ESata dual raid enclosure = poor man's hardware raid? sswilson Storage 10 May 6, 2008 10:58 AM
raid help Jhayman Troubleshooting 9 November 8, 2007 02:10 PM