Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Storage

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old March 9, 2009, 10:32 PM
kyle_L's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2008
Location: Port Coquitlam, bc
Posts: 1,117

My System Specs

Default scsi drives in my pc.

i have 15 scsi hdd's sitting in my room and i want to know if there is anyway i can put them in my daily rig. i have the sever's they came out of sitting on my floor but im missing the hotswap trays to make them work. if any one knows how to do this please let me know. i wana play around with raid.
__________________
im looking for work.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old March 9, 2009, 10:48 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,801

My System Specs

Default

Do you have a SCSI controller? And what drives are they? If they are anything less than U320 150GB+ drives I wouldn't bother as they'll be quite slow. And if you don't have a controller, don't bother either. A decent RAID controller is going to be expensive, definitely a PCIe one otherwise you'll be limited to the ~ 133MB/s that the PCI bus is limited too.

If you have a card, then it won't be that hard to setup. As long as you have proper cables w/ termination and as long as your motherboard is able to post fully.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Old Unix Workstation and SCSI drives snoosebum Buy/Sell & Trade 10 June 15, 2009 07:57 AM
[WTB] 4x 1TB hard drives werth Buy/Sell & Trade 6 February 25, 2009 06:37 AM
[WTB] Hard Drives miggs78 Buy/Sell & Trade 0 November 29, 2008 06:52 PM
SCSI/SAS finally dead? Dizz Storage 13 October 12, 2008 09:15 AM
SATA detected as SCSI in Vista? no_pulse O/S's, Drivers & General Software 2 October 7, 2008 11:52 PM