Go Back   Hardware Canucks > NEWS & REVIEWS > Rumor Mill

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old July 15, 2008, 05:10 AM
Top Prospect
 
Join Date: Oct 2007
Location: Toronto
Posts: 83
Default

It is said that nvidia in the future will release the G4X0 series which will integrate 512 SP and will have clocks of 1ghz and memory on GDDR6. Oh and it'll DEFINITELY beat the radeon 5870x2!

Anyone can make that garbage up....
You could easily just take an educated guess and chances are u won't b that far off. I say that posting wasn't much more than someone trying to say they made the "FIRST POST" about it.
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old July 15, 2008, 11:49 AM
Rookie
 
Join Date: Jan 2008
Location: Denmark
Posts: 14
Cool

Calm down ineedaname.. i found this on HARDSPELL.COM and found it would be the right post for this forum.. ofc someone could just have made up this news.. but who knows
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old July 15, 2008, 11:59 AM
Oversized Rooster's Avatar
Allstar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Toronto, ON
Posts: 609

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by bojangles View Post
No I wasn't aware of that lol. But thanks for letting me know! But still, that would require TSMC to have the technology, right?
TSMC does have the tech, but the move to 45nm is causing delays into Q1 2009 so don't expect to see 45nm video cards in vast quantities this year. MAYBE for Xmas, but I wouldn't count on this either.

Seriously, what is nVidia thinking with these ridiculous prices? Their cards are NOT worth it at all. Why pay $600 for a GTX 280 when you can get a 4870 for $300 which performs 80% as well? Hell, throw in a Crossfire 4870 if you're set on spending $600 and you'll smoke anything the green team has to offer for the next year.
__________________
Main: Intel 2600K @ 4.8GHz | Gigabyte P67A-UD7-B3 | 16GB Corsair DDR3-2000 | 2 x 240GB Corsair Force 3 in RAID1 | 2 x 4TB Hitachi 7K4000 | 3 x 2TB WD Caviar Black | Antec 1200 | Seasonic XP-860 Platinum | 2GB GTX 670 | 2 x 27" Asus VE278Q | Asus Essence ST | Win7 Pro 64-bit
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old July 29, 2008, 08:57 AM
Rookie
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 10
Post

its gonna be a total failure i suppose.. with the costs incurred from a 512 bit bus, and the new GDDR5, Only the most hardcore computer freaks are gonna build it. Im placing my bets on ATI... (its canadian too!! )
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old July 29, 2008, 09:32 AM
Chos3n's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jun 2008
Location: Rigaud,QC
Posts: 745
Default

Quote:
Originally Posted by Osnaz View Post
its gonna be a total failure i suppose.. with the costs incurred from a 512 bit bus, and the new GDDR5, Only the most hardcore computer freaks are gonna build it. Im placing my bets on ATI... (its canadian too!! )

ATI is now owned by AMD which is a American company.
__________________
System | Ragnarok
Case Antec 900
PSU Corsair TX750W
CPU Intel Core i7 2700K 3.5GHZ
Motherboard ASUS P8Z68-V
Memory Corsair Vengeance Blue 8GB 2X4GB DDR3-1600 CL9-9-9-24
Video Card MSI GeForce GTX 560 Ti Twin Frozr II
Sound Card ASUS Xonar DX
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old July 29, 2008, 10:26 AM
encorp's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto
Posts: 3,425

My System Specs

Default

Yep, they even changed all the red signage in markham to big green AMD crap! haha
__________________
DISCLAIMER: The views and opinions expressed in the immediately preceding post are those of encorp and do not reflect the views and/or opinions of family, friends, or anyone remotely associated with encorp unless explicitly stated. encorp does not make any warranty, express or implied, or assumes any liability or responsibility for the quality, factuality or use of information in the immediately preceding post.
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old August 9, 2008, 12:58 PM
cryostage's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 74
Default

from one of my inside sources @ Nvidia is moving straight to the 45nm process,
and instead of 256 they are moving to 512 and 2GB of memory hope that helps
Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old August 9, 2008, 04:58 PM
DK2 DK2 is offline
Allstar
F@H
 
Join Date: Apr 2008
Location: GTA
Posts: 821
Default

Quote:
Originally Posted by Chos3n View Post
ATI is now owned by AMD which is a American company.
Ya, through service and management fees they bleed the profits to zero so
the Canadian operation looks like it makes no money, thus they pay no tax.
Itís a way to suck money out of the country without being taxed for it.
Been there, done thatÖ. It sucks but what can ya doÖ.

Btw if your paying more then 450 for a 280, yer getting ripíd, OCís slightly more.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes