Go Back   Hardware Canucks > NEWS & REVIEWS > Rumor Mill

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #41 (permalink)  
Old January 16, 2011, 12:36 PM
Fudd Rucker's Avatar
Allstar
 
Join Date: Jul 2009
Location: SSM Ont
Posts: 948

My System Specs

Default

Maybe bulldozer will be the top platform for Duke Nukem forever?
__________________
I couldnt think of something snarky or interesting to put here this time around.
Reply With Quote
  #42 (permalink)  
Old January 18, 2011, 03:24 AM
Delavan's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: May 2007
Location: Mtl
Posts: 1,149
Default

Pictures of OROCHI wafer (Bulldozer 8 cores?)

SemiAccurate :: AMD's Bulldozer 'Orochi' wafer pictured

At least it shows they are in production...lol it might even be the first prototype wafer they show, but anyway, HURRY the hell up AMD, I'm getting my upgrade money this march...Sandy or Orochi? IMPRESS ME!!!
__________________
i7 4770K @ 4.5GHz / Corsair H100i / Maximus VI HERO / 8GB Corsair Vengeance Red LP 1.5V 1866 / N560GTX Ti Twin FROZR II OC / Corsair Performance Pro 128GB SSD / Intel 520 120GB SSD / WD Black 640 GB storage

ROG G53SX laptop: i7 2630QM / 12GB DDR3 / GTX560m 2GB / 750GB 7200rpm (14 000 3Dmarks06)
Reply With Quote
  #43 (permalink)  
Old January 18, 2011, 05:47 AM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

a bit offtopic, but 69 series cards with 1gb of ram seem to be priced badly, at least from what the rumours say. more expensive than the 2gb version on special at a few stores..fudge that
Reply With Quote
  #44 (permalink)  
Old January 19, 2011, 06:19 PM
Killswitch's Avatar
Allstar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Sault Ste Marie, Ontario
Posts: 839

My System Specs

Default

Here's how I'm taking the rumors of the upcoming bulldozer line.

AMD has been saying this brand new architecture is "hyperthreading done right". But they also said something similar regarding the first quad core cpus they produced.... the 1st gen Phenom. They hyped it up to be better then the competition because it was "four true individual cores" rather then the way Intel was pumping out quads, which was a pair of dual cores sandwiched together. We all know how that story turned out. AMD failed.

After some tweaking the Phenom II turned out to be a VERY decent bang-for-piece and indeed DID outperform the first gen of Intel quads like it was suppose to in the first place. I just hope AMD gets this one right the FIRST time. I've been (and still am) very satisfied with my Phenom II rig. I plan to go with an AM3+ Bulldozer rig if AMD pulls this one off.

In other words, I hope I don't have to wait around for Bulldozer II.
Reply With Quote
  #45 (permalink)  
Old January 23, 2011, 10:23 AM
Delavan's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: May 2007
Location: Mtl
Posts: 1,149
Default

New delay in bulldozer production?

From XBITLABS (quoting AMD's docs):

Quote:
Advanced Micro Devices this week again reiterated its roadmap for chips to be made using 32nm silicon-on-insulator (SOI) gate-first high-K metal gate (HKMG) process technology. The interim chief exec promised to launch code-named Llano accelerated processing units in Q2 2011, but to delay the highly-expected Bulldozer chips to "summer".
AMD Reschedules 32nm Product Launch Again: Llano Comes Ahead of Bulldozer - X-bit labs

Ahh...
__________________
i7 4770K @ 4.5GHz / Corsair H100i / Maximus VI HERO / 8GB Corsair Vengeance Red LP 1.5V 1866 / N560GTX Ti Twin FROZR II OC / Corsair Performance Pro 128GB SSD / Intel 520 120GB SSD / WD Black 640 GB storage

ROG G53SX laptop: i7 2630QM / 12GB DDR3 / GTX560m 2GB / 750GB 7200rpm (14 000 3Dmarks06)
Reply With Quote
  #46 (permalink)  
Old January 23, 2011, 10:42 AM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

meh....they want to have volumes at launch i guess..lame...give us a few to munch on already!
Reply With Quote
  #47 (permalink)  
Old January 23, 2011, 10:51 AM
matsta31's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2008
Location: Montreal
Posts: 2,204
Default

can he spell failure ?
__________________

Sold hardware again.....
Currently using WHS hardware....
Reply With Quote
  #48 (permalink)  
Old January 23, 2011, 11:49 AM
DkRk's Avatar
MVP
 
Join Date: Aug 2009
Location: VanCity, B.C.
Posts: 426

My System Specs

Default

Perusing my local Best Buy flyer, I can only pick out zero PC's equipped with a Sandy Bridge CPU. There's one with an i7-860, an i5-650, a Pentium E5800, and a couple Athlon's. Sandy Bridge is of little consequence to Joe Average; if AMD is pushing Bulldozer back to make way for its mainstream products like Llano, that's good because those are the products that will help keep AMD relevant. I could care less if Sandy Bridge is delayed until next year because it only applies to a small percentage of the market. For enthusiasts those who care about rendering Cinebench three seconds faster, this short-term reschedule may be bad, but in the long-term (AMD's overall survival), it may be a good thing.
__________________
Protect your chicken from Dokken.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Temp programs for AMD cpus jcmaz Overclocking, Tweaking and Benchmarking 3 June 8, 2009 05:36 AM
FS: AMD CPUs and Motherboards JD Buy/Sell & Trade 10 March 28, 2008 03:47 PM
New Notebook CPUs from AMD Thund3rball Press Releases & Tech News 15 March 13, 2008 09:56 AM
AMD Tricore CPUs Babrbarossa Press Releases & Tech News 0 October 24, 2007 04:23 PM