Go Back   Hardware Canucks > NEWS & REVIEWS > Reviews & Articles from the Web

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old March 27, 2008, 05:41 AM
belgolas's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: St. Thomas Ontario close to london
Posts: 3,901

My System Specs

Default Asus shows off triple GPU graphics card

check this out. To bad it won't make it to retail. 6 gpu crossfire?

Asus shows off triple GPU graphics card | News | Custom PC
__________________

Sponsor a child!
Fight poverty.

Qoute by Perineum
"ID10T. I just BETCHA he's got 9 toolbars on his web browser right now."
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old March 27, 2008, 06:03 AM
chibi_man's Avatar
MVP
 
Join Date: Sep 2007
Location: Courtice, Ontario
Posts: 494

My System Specs

Default

HOLY SNOT...

Not sure If I would want that or not. Watercooled as standard, 3 GPU in one, probably blow a big hole in my pocket if it would make retail.

I like how it's a single 8pin PCI plug, thats real nice and efficient.

a 6 gpu crossfire would make my head spin, it make my head blow up if it was 3870 and GDDR4.
__________________
_____________________________________
If you can't beat it... SMASH IT!!!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old March 27, 2008, 08:06 AM
darksideleader's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Mar 2007
Location: Mississauga
Posts: 124
Default

doubt it can go 3 gpus, but will go nicely with my single HD 3850 :D
__________________
My new baby
Intel Core i7-3820 - Asus Rampage IV Gene x79 - Corsair H60 - Kingston HyperX 4x4GB DDR3-1600
Kingston SSDNOW V+200 120GB - Western Digital Caviar Black 1.5TB
HIS Radeon HD 7970 - ASUS VW266 25.5" 1920x1200 LCD
Silverstone TJ08B-E -
Corsair TX750V2
Windows 7 Home Premium x64

Ducky Keyboard DK9008
Logitech G500
Razor Vespula

Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old March 27, 2008, 05:16 PM
vdf22's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Jan 2008
Location: Saskatoon, SK
Posts: 146
Default

Wonder if CF will support more than 4 GPU's anytime in the near future?
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old March 27, 2008, 07:12 PM
belgolas's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: St. Thomas Ontario close to london
Posts: 3,901

My System Specs

Default

crossfire x supports 6 gpus one guy said at another forum
__________________

Sponsor a child!
Fight poverty.

Qoute by Perineum
"ID10T. I just BETCHA he's got 9 toolbars on his web browser right now."
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old March 29, 2008, 02:30 PM
darksideleader's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Mar 2007
Location: Mississauga
Posts: 124
Default

mabye you proably can have 6 GPUS on your comp, but ATi still has a ton of optimizing on their 4 GPU drivers, let alone 6.
__________________
My new baby
Intel Core i7-3820 - Asus Rampage IV Gene x79 - Corsair H60 - Kingston HyperX 4x4GB DDR3-1600
Kingston SSDNOW V+200 120GB - Western Digital Caviar Black 1.5TB
HIS Radeon HD 7970 - ASUS VW266 25.5" 1920x1200 LCD
Silverstone TJ08B-E -
Corsair TX750V2
Windows 7 Home Premium x64

Ducky Keyboard DK9008
Logitech G500
Razor Vespula

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes