Go Back   Hardware Canucks > NEWS & REVIEWS > Reviews & Articles from the Web

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old May 8, 2010, 10:37 PM
ZZLEE's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: KANATA
Posts: 2,092

My System Specs

Default LINUSes New beast LOL the cooling :) :)

Keep the cats away or they will get learned

YouTube - Super Secret Project Revealed - 2 Boreas TEC Coolers on a Phenom II X6 1090T Linus Tech Tips

New biuld LOLS Needs lesons from "TIN"
__________________
"EVGA hunted down the last dozen or so expats living in Karachi." SKY
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old May 8, 2010, 11:51 PM
ImmaPC's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2008
Location: Burnaby, B.C.
Posts: 1,027
Default

Cooling's pretty sweet. I wouldn't mind two of those...or a sick quad-rad setup for a *little* less. But why stop at Thuban? Why not grab one of those EVGA SR-2 things and get some Xeons on that S.O.A.B

He pronounced Phenom wrong. It's pronounced like "fee-num," not fenum with a short "e"
__________________
A10-5800K,
F2A85M-PRO
8GB DDR3-2133 CL9
2x XFX 7870
Adata SX900 256GB
Toshiba 1TB
Galaxy 1000W
Antec One
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old May 9, 2010, 03:00 AM
gingerbee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2009
Location: Orillia, Ontario
Posts: 6,828

My System Specs

Default

very cool but just a quick question could you not get way better temps and better power rating with just a tec block on there? i ask because i don't know. a big thank because i was thinking about that board and know i know it's a good clocker.
__________________
Fav quote "One should strive to achieve; not sit in bitter regret." Ronin Harris
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old May 9, 2010, 06:34 AM
Digikid's Avatar
Banned
 
Join Date: Jan 2009
Location: Ontario
Posts: 1,729
Default

Quote:
Originally Posted by ImmaPC View Post
Cooling's pretty sweet. I wouldn't mind two of those...or a sick quad-rad setup for a *little* less. But why stop at Thuban? Why not grab one of those EVGA SR-2 things and get some Xeons on that S.O.A.B

He pronounced Phenom wrong. It's pronounced like "fee-num," not fenum with a short "e"
He does that. Ask him to say Asus and he sounds hilarious because he says it wrong.

Nice setup though....now replace it with a better brand ( Intel ) and motherboard and THEN run that puppy up!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old May 9, 2010, 06:52 AM
jcmaz's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Feb 2009
Location: Vancouver, BC
Posts: 2,453

My System Specs

Default

i pronoun it Venom :)
__________________
“Wise men speak because they have something to say; Fools because they have to say something.”

-Plato
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old May 9, 2010, 09:09 AM
MVP
F@H
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 276
Default

"Better" brand? pfft
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old May 9, 2010, 12:27 PM
Kayen's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jul 2008
Location: Edmonton
Posts: 700

My System Specs

Default

Did someone say "better brand", and is downplaying AMD here ?
Geez. Intel fan boys these days .
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old May 9, 2010, 01:20 PM
belgolas's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: St. Thomas Ontario close to london
Posts: 3,929

My System Specs

Default

Well the higher end Intel CPU's are much, much faster. Although I wouldn't really call Intel the better brand. Both are equally good in their own way.

That is an extreme and over kill cooling solution!
__________________

Sponsor a child!
Fight poverty.

Qoute by Perineum
"ID10T. I just BETCHA he's got 9 toolbars on his web browser right now."
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old May 9, 2010, 01:32 PM
AmuseMe's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Apr 2009
Location: Lloydminster & Saskatoon
Posts: 1,587
Default

Wouldn't AMD be a "better" brand in terms of quality? The quality of the company name itself, not the product. I only have limited knowladge here, but isn't Intel always running into law issues? CMethaphor knows all about his I would still buy an Intel processor, because bencharks show it scores higher, runs faster, and overclocks higher. But saying that they are "better" just isnt right in my opinion.
__________________
DEAD CA$H
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old May 10, 2010, 05:41 AM
bojangles's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Oakville, ON
Posts: 2,683

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by AmuseMe View Post
Wouldn't AMD be a "better" brand in terms of quality? The quality of the company name itself, not the product. I only have limited knowladge here, but isn't Intel always running into law issues? CMethaphor knows all about his I would still buy an Intel processor, because bencharks show it scores higher, runs faster, and overclocks higher. But saying that they are "better" just isnt right in my opinion.
Again, both have their ups and downs . Price plays a huge role in your system :).
Reply With Quote
Reply


Tags
amd , linus , new build

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
$1500 BEAST:Need HELP!!! Lavitz New Builds 11 October 28, 2009 08:15 AM
Hopefully a beast. majestikk New Builds 9 August 11, 2009 07:23 AM
Tearing apart a beast Lpfan4ever Case Mods, Worklog & Gallery 0 May 9, 2009 12:28 AM
The Beast (not really) in all its glory. Soultribunal Case Mods, Worklog & Gallery 11 December 11, 2008 07:32 PM
The Beast is Toast Shredder CPU's and Motherboards 5 October 5, 2007 10:53 AM