Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > RAM

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old April 23, 2013, 03:26 AM
supaflyx3's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2010
Location: Chilliwack BC
Posts: 2,537

My System Specs

Default Ram running at 1.5v

So, in the bios I have DRAM bus frequency set to 1.65 (I'm using triple channel memory) but CPUZ & HWmon are reading it as 1.5v, any suggestions?
__________________
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old April 23, 2013, 05:57 AM
KaptCrunch's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Ontario
Posts: 2,948
Default

have current bios firmware or thats what your ram supports 1.5v any screen shot of cpuz on memory

see what cpuz reports on your ram and check manufactors site on your model P/N#
Attached Images
 
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Anybody here still running c2d or c2q CPU? mrrhtuner CPU's and Motherboards 40 October 5, 2012 07:46 PM
CPU running way too hot guster11 Water Cooling 19 February 7, 2012 03:03 PM
HDD running very hot fire_storm New Builds 19 August 15, 2010 05:51 PM
Is my gtx 480 running hot bvsbutthd101 Video Cards 32 June 30, 2010 10:08 PM