Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > RAM

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old January 2, 2011, 05:48 PM
Blu's Avatar
Blu Blu is offline
MVP
 
Join Date: Dec 2010
Location: Grande Prairie, Alberta
Posts: 394

My System Specs

Default Will this cooler work on DDR3?

ThermalTake Cyclo DDR Memory Module Cooler w/ Blue LED (CL-R0023) - FrozenCPU.com

It states it works for DDR/2 So I was wondering isn't DDR3 the exact same size has DDR/2? So would these work? Thanks for help in advance. Basically just going for the Blue LED's here as my HTPC case and my current case are going to be opened up with windows :D
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old January 2, 2011, 07:41 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

overall dimensions should be similar, now depending on the heatsinks as well.

because of the flexible clips i wouldnt worry.

now, wouldnt a 120 strategically placed above do a better jobbe than those 2 450010% RPM puny ones? :)
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old January 3, 2011, 01:59 PM
Slaughter's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Nov 2010
Location: Toronto, ON
Posts: 349

My System Specs

Default

I think aesthetics are a bigger factor in this case as opposed to performance...

Again, as dangtx mentioned, it will depend on your factory heatsinks (if your memory has them at all). Otherwise they should be fine! At ~$15 you aren't going to take a big loss.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Attempt #10 to get work failed, and no other work to do. LaughingCrow HardwareCanucks F@H Team 3 May 5, 2010 08:29 AM
Cooling Mushkin Redlines - Corsair Dominator Cooler work? chouchou RAM 9 November 29, 2008 02:07 PM
FS: OCZ Platinum OCZ3P13332GK 2GB DDR3 2X1GB DDR3-1333 JPxM0Dz Buy/Sell & Trade 2 April 14, 2008 10:40 AM