Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > RAM

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old August 13, 2009, 12:57 AM
Rookie
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 2
Default slow game

I bought a game for my pc and its is going so slow I cannot play it through frustration my computer is a 2.8 so should be able to run it,would it be a Ram problem that is causing it?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old August 13, 2009, 01:17 AM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2007
Location: Scarborough
Posts: 1,437

My System Specs

Default

It's very helpful if you post your system specs. It makes it much easier to determine the cause. MB, ram speed and amount, cpu, etc.
__________________


EBAY(http://myworld.ebay.ca/scott0639)
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old August 13, 2009, 03:38 AM
Perineum's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2009
Location: Surrey, B.C.
Posts: 4,039

My System Specs

Default

Yeah. You could have a 2.8ghz Celeron with built in video...
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old August 13, 2009, 05:06 AM
misterd's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jun 2008
Location: Charlottetown, P.E.I.
Posts: 608
Default

Quote:
Originally Posted by Perineum View Post
Yeah. You could have a 2.8ghz Celeron with built in video...
Your assuming he has 2.8Ghz anything.. it could be 2.8mhz/mb/gb/celsius it's so vague. But either way, to the original poster, help us help you. Even the name of the game would be a start, not to mention some more specifics about the computer you're trying to play it on.
__________________
#hardwarecanucks on irc.freenode.net
fiat justitia ruat caelum

Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old August 13, 2009, 07:06 AM
Sushi Warrior's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Aug 2009
Location: Grimsby, Ontario
Posts: 1,620

My System Specs

Default

I have this stuff and it does not taste good why is that?

Srsly specs and game please.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old August 13, 2009, 07:50 AM
Top Prospect
 
Join Date: Jun 2007
Location: Edmonton,Alberta
Posts: 104
Default

Spammer forgot to enable sig
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old August 13, 2009, 08:38 AM
Thund3rball's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Nov 2007
Location: Vancouver
Posts: 3,526

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Sushi Warrior View Post
I have this stuff and it does not taste good why is that?

Srsly specs and game please.
Lol
__________________
"this is not troll. this is real deal!" - hohohee

Desktop:
See the drop down!

Laptop: Dell XPS M1530 \\ T7500 2.2GHz \\ 3GB 667 \\ 6 Cell \\ 8600M GT \\ 200GB 7.2K \\ WSXGA+ \\ Bluetooth/Wireless \\ MS Blue Track Mini \\ Vista Ult. (RED)


HEATWARE
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
smartphone slow down tzetsin Troubleshooting 9 April 25, 2009 12:27 PM
REALLY slow Digikid Suggestions & Feedback 12 March 24, 2009 02:39 PM
Slow internet on one pc Phobia Networking 7 March 19, 2009 09:38 PM
Game/Game Servers Recomended to Try cdn_Madrach Gaming 0 August 17, 2008 07:21 AM
Slow server? 3.0charlie Suggestions & Feedback 3 September 11, 2007 05:49 PM