Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > Buy/Sell & Trade > Price Check

    



Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old April 17, 2012, 10:46 AM
Adzsask's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Dec 2011
Location: SK
Posts: 831

My System Specs

Default (Price Check)Corsair XMS3 platimum series 6X2GB RAM kit

How much is my 6X2GB 1600MHz kit worth?
Heres a picture of the RAM
Corsair XMS3 12GB (6x2GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz Triple Channel Kit - Aria Technology

Last edited by Adzsask; April 17, 2012 at 08:27 PM.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old April 17, 2012, 11:14 AM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,728

My System Specs

Default

heh... ie really doesn't like your link.... and it's showing up as a "redirect".... maybe just a link to the site rather than a link to the image?
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i7 4770K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old April 17, 2012, 11:19 AM
Adzsask's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Dec 2011
Location: SK
Posts: 831

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by sswilson View Post
heh... ie really doesn't like your link.... and it's showing up as a "redirect".... maybe just a link to the site rather than a link to the image?
Ewww IE I use that 5 minutes per year when i just install win 7 , to get AV and another browser, changed the link to just the pic.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old April 17, 2012, 12:35 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,728

My System Specs

Default

heh... still not working, now it's just a blank page. :)

Is it working for anybody else or just the OP because the image is in his cache? ;)
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i7 4770K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old April 17, 2012, 12:45 PM
b1lk1's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2007
Location: Lindsay, Ontario
Posts: 2,522

My System Specs

Default

Linky no worky....
__________________
MY HEATWARE
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old April 17, 2012, 12:46 PM
SugarJ's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Langley, BC
Posts: 6,122

My System Specs

Default

$40-50
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old April 17, 2012, 01:00 PM
Adzsask's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Dec 2011
Location: SK
Posts: 831

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by sswilson View Post
heh... still not working, now it's just a blank page. :)

Is it working for anybody else or just the OP because the image is in his cache? ;)
Edited image a 3rd time,pic was from google, this one is a link to a website.
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old April 17, 2012, 08:27 PM
Adzsask's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Dec 2011
Location: SK
Posts: 831

My System Specs

Default

anyone else care to contribute?
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old April 17, 2012, 08:29 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: Apr 2009
Location: laval Qc
Posts: 1,072
Default

30 per set if you lucky
its just low end stuff

unless they got good stuff inside n overclock good you can get more
__________________
maximus IV extreme @ 5.1 1.41v

evga e760 +920 4.8 water5.0+ on phase linx stable
gtx285 tri-sli
dfi ut-p35 lt
e8600@4.6 1.38v
too much ram
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old April 17, 2012, 08:30 PM
Your_friendly_gamer's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Nov 2010
Location: Ottawa
Posts: 693

My System Specs

Default

what sugar Jay said. I just picked up kingston Hyperx 3x2 gig 1600 mhz kit off a great seller here for 25 shipped recently.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[FS] Corsair XMS3 3X2GB 2000MHz, Corsair XMS3 3X2GB 1333MHz bombdigiti Buy/Sell & Trade 12 July 18, 2011 11:47 PM
Corsair XMS3 Warranty? nman123 RAM 1 June 29, 2010 08:35 PM
[FS] Corsair XMS3 6x1gb 1.5v 1333mhz C9 $120 0o0 Buy/Sell & Trade 4 December 21, 2009 03:12 PM
OCZ gold vs. corsair XMS3 NexRedshirt RAM 10 December 16, 2009 09:09 AM