Go Back   Hardware Canucks > NEWS & REVIEWS > Press Releases & Tech News

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #51 (permalink)  
Old January 9, 2014, 07:03 PM
Shadowarez's Avatar
Allstar
 
Join Date: Oct 2013
Location: Arctic Canada
Posts: 660

My System Specs

Default

Sounds perfect for me then but white led in a Black/Red theme wouldn't fit very well.
Reply With Quote
  #52 (permalink)  
Old March 13, 2014, 10:46 AM
Rookie
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 25
Default

looks much better than flat cables but 40 is quite alot to ask
Reply With Quote
  #53 (permalink)  
Old March 13, 2014, 10:53 AM
SAS SAS is offline
Top Prospect
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 101
Default

HOLY SH*T.... 6 sides about an SLI bridge!!??? In my opinion it looks very neat and I would buy one, just not for $30.......

Last edited by SAS; March 13, 2014 at 10:10 PM.
Reply With Quote
  #54 (permalink)  
Old March 13, 2014, 02:20 PM
Allstar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Toronto, Ontario
Posts: 608

My System Specs

Default

I bought one of them, they're nice... $30 is a fair amount, but whatever when I spent over a grand on the GPUs.
Reply With Quote
  #55 (permalink)  
Old June 7, 2014, 12:55 PM
Top Prospect
 
Join Date: May 2013
Location: Ottawa
Posts: 101

My System Specs

Default

I kind of wish that Nvidia would follow AMD and make SLI possible without the bridges.
Reply With Quote
  #56 (permalink)  
Old June 8, 2014, 01:09 AM
rjbarker's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Courtenay, B.C
Posts: 5,932

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by ZzzSleep View Post
I kind of wish that Nvidia would follow AMD and make SLI possible without the bridges.
From what I understand the SLi Bridges have not been required since a Driver Update a long time ago....well over a year or so ago anyhow...
__________________
Introducing me n my OCD to Watercooling, is like taking an Alcoholic to an "all you can drink" Beach Bar in Mexico

.
Reply With Quote
  #57 (permalink)  
Old June 8, 2014, 08:21 AM
Slik's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Sep 2009
Location: Sault Ste Marie On.
Posts: 1,092

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by rjbarker View Post
From what I understand the SLi Bridges have not been required since a Driver Update a long time ago....well over a year or so ago anyhow...
Are you running your cards without the SLI bridge? If so,what driver did you find that will allow that? Thanks RJ.
__________________
Corsair Air 540 -i7 4930k @ 4.4ghz. Liquid cooled-4x4gb G Skill Trident X DDR3@ 2400mhz- Two EVGA Titans SLI - Xonar Phoebus Sound Card-Dell 3008 30" Monitor-Razer Tiamat Headphones-Butt Kicker Gamer-TrackIR 5
Reply With Quote
  #58 (permalink)  
Old June 8, 2014, 06:30 PM
rjbarker's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Courtenay, B.C
Posts: 5,932

My System Specs

Default

No I'm using the SLi Bridge.....but I recall a very long time ago a Driver was released that no longer required the SLi Bridge....pull yours off and see if it still works ;) I like it for aesthetics, even if it still works I like it on...
__________________
Introducing me n my OCD to Watercooling, is like taking an Alcoholic to an "all you can drink" Beach Bar in Mexico

.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Custom length SLI bridges BrainEater Video Cards 14 December 8, 2011 09:03 AM
Upgrade to sandy Bridges SKW New Builds 13 March 17, 2011 12:09 PM
Using 2 Bridges for Crossfire fishingfanatic Video Cards 15 May 4, 2010 10:49 AM
[FS] 3x 24" sceens for EyeFiniTy / ATI FirePro V8700/ATI HD3650 AIW/CF bridges/sli bridges ArmenianLegend Buy/Sell & Trade 20 April 7, 2010 04:36 PM
Ati's Crossfire Bridges are all the same right? Dr_BenD_over Video Cards 3 July 31, 2009 03:19 PM