Go Back   Hardware Canucks > NEWS & REVIEWS > Press Releases & Tech News

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old March 22, 2011, 02:03 PM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,248

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by SugarJ View Post
Bingo. I disabled tabs on top (right click the tab bar) and now the only big change is moving the home and reload buttons.
Ha ha same getting it tweaked back to how I like things, much more livable now.
__________________
R.I.P.

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
My knuckles are bleeding from fishing through walls a new CAT6 network cable... I found fresh, untapped electrical outlets...
"It's all in the Reflexes"-Jack Burton
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old March 22, 2011, 02:20 PM
belgolas's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: St. Thomas Ontario close to london
Posts: 3,939

My System Specs

Default

I am loving this. You can even drag and drop EVERYTHING to how you like it. This is awesome in how customizable it is. Not only that it seems to be faster.
__________________

Sponsor a child!
Fight poverty.

Qoute by Perineum
"ID10T. I just BETCHA he's got 9 toolbars on his web browser right now."
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old March 22, 2011, 04:16 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2011
Location: Ontario
Posts: 1,384

My System Specs

Default

OOOh shiny, I really like this now everytime I open firefox HWC automatically loads along with all my other stuff.
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old March 22, 2011, 04:30 PM
Socrates_Johnston's Avatar
MVP
 
Join Date: Apr 2010
Location: Waterloo
Posts: 284

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by belgolas View Post
I am loving this. You can even drag and drop EVERYTHING to how you like it. This is awesome in how customizable it is. Not only that it seems to be faster.
i like the customization options also! for those who are interested you can move stuff around with 'options' > 'toolbar layout'
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old March 23, 2011, 06:12 AM
Uberg33k's Avatar
Restricted Poster
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 77
Default

Been using it since the first BETA was released and just love the new GUI. I love to see more screen and less clutter on top.
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old March 23, 2011, 07:51 AM
Rookie
 
Join Date: Feb 2011
Location: toronto, on
Posts: 48
Default

I disable the update. time to see if I like the change. thank you for the info.
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old March 23, 2011, 08:47 AM
Hall Of Fame
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1,577
Default

Firefox always has been and still is awesome. However the interface isn't really 'new and unique' - Opera has had that top left button layout since release 10. I've been using the FF beta since release 4. Firefox is still the best in my books. Who cares about memory usage? At least it doesn't crash with flash (chrome) :P
Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old March 23, 2011, 10:27 AM
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,501

My System Specs

Default

I use Firefox for plug-in functionality. Nothing else comes close to a complete user customization experience.
__________________
For my part I know nothing with any certainty, but the sight of the stars makes me dream.
Reply With Quote
  #19 (permalink)  
Old March 23, 2011, 03:03 PM
MacJunky's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Creston, BC
Posts: 1,724

My System Specs

Default

For those of us with eyes that actually work, the fonts are buggered up. It is mostly the smaller stuff but some medium size text is also different.
http://poopr.org/images/nvltip1zqj11mmepztl.png

Quote:
Originally Posted by Uberg33k View Post
I love to see more screen and less clutter on top.
You were doing it wrong before if that was a problem.
Reply With Quote
  #20 (permalink)  
Old March 23, 2011, 03:13 PM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,248

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by MacJunky View Post
For those of us with eyes that actually work, the fonts are buggered up. It is mostly the smaller stuff but some medium size text is also different.
http://poopr.org/images/nvltip1zqj11mmepztl.png

You were doing it wrong before if that was a problem.
Yeah I noticed this too but I also increase my font size because of poor eyesight and hate wearing my glasses while surfing.
__________________
R.I.P.

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
My knuckles are bleeding from fishing through walls a new CAT6 network cable... I found fresh, untapped electrical outlets...
"It's all in the Reflexes"-Jack Burton
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A guide to optimizing your Mozilla Firefox browser performance xd_1771 O/S's, Drivers & General Software 4 July 19, 2011 02:20 PM
Firefox 3.6 Released FiXT Press Releases & Tech News 0 January 21, 2010 11:09 AM
Mozilla Firefox Turns 5 FiXT Press Releases & Tech News 2 November 9, 2009 05:59 PM
The Download Day: Mozilla Firefox 3 Spaceman-Spiff Press Releases & Tech News 20 July 20, 2008 01:13 PM
Firefox 2.0.0.2 has been released Supergrover Press Releases & Tech News 1 February 25, 2007 11:11 AM