Go Back   Hardware Canucks > NEWS & REVIEWS > Press Releases & Tech News

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #21 (permalink)  
Old April 13, 2010, 10:37 PM
Allstar
F@H
 
Join Date: Apr 2009
Location: Kingston Ontario
Posts: 926
Default

You would be lucky to get 4 dual slot cards on that board... depending on your case the bottom fourth card may not even fit... No way you'll fit 7...
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old April 13, 2010, 10:44 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

Quote:
Originally Posted by Musabi View Post
I believe they're single slot.

Ok I checked it out, some 'other' sites were saying they were single slots but I couldnt find any official stuff. If you look at it though it looks very thin, and in the pictures (the third and last link) when you are looking at it facing the 2xDVI/HDMI port it looks like a single slot.

EVGA | Articles | Pure Adrenaline Meets Visual Bliss
EVGA | Products
Product and Package Content Images




99% chance no nozzles installed








you might be onto something altough theyd need to be hooked up together to fit..i think.
wont be enough flow thru those in's and out's for all that heat tough....
interesting thought tough.


Quote:
Originally Posted by Oversized Rooster View Post
4 PCI-E slots are more than enough. What I'd really like to see is 12 or more SATA ports. And don't put the 7th and onward port on some crippled JMicron controller either!


99% or more? yup.
yes, some sata ports better not be used.

Quote:
Originally Posted by boggtrotter59 View Post
You would be lucky to get 4 dual slot cards on that board... depending on your case the bottom fourth card may not even fit... No way you'll fit 7...
theres also one more molex at the bottom, but i guess you can somehow tuck the wire away
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old April 13, 2010, 10:52 PM
Allstar
F@H
 
Join Date: Apr 2009
Location: Kingston Ontario
Posts: 926
Default

My bad... didn't look at the pictures...lol...
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old April 13, 2010, 11:01 PM
Jackquelegs's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Burnaby, BC
Posts: 2,590

My System Specs

Default

7x Watercooled GTX 480s?

+ cost of a new circuit breaker
+ a couple of these
__________________
Iapetos
Intel Core i7 930 D0 4.2ghz, Corsair XMS3 6X2GB DDR3-1600 CL 8-8-8-24, Xfire HD5870, Intel X-25M 34nm 80gb, Enermax Revolution85+ 1050W, Xonar D2X

Zephyranthes
E8400 4.0ghz, XFX 780i, Mushkin XP2 PC-6400, Antec Earthwatts 750W

Reply With Quote
  #25 (permalink)  
Old April 13, 2010, 11:11 PM
Musabi's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Mar 2010
Location: Toronto
Posts: 181

My System Specs

Default

Since you would have more than 1 PSU you could just put them on different circuits and save yourself some money! Hahaha
Reply With Quote
  #26 (permalink)  
Old April 13, 2010, 11:16 PM
Jackquelegs's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Burnaby, BC
Posts: 2,590

My System Specs

Default

That's what neighbors are for
__________________
Iapetos
Intel Core i7 930 D0 4.2ghz, Corsair XMS3 6X2GB DDR3-1600 CL 8-8-8-24, Xfire HD5870, Intel X-25M 34nm 80gb, Enermax Revolution85+ 1050W, Xonar D2X

Zephyranthes
E8400 4.0ghz, XFX 780i, Mushkin XP2 PC-6400, Antec Earthwatts 750W

Reply With Quote
  #27 (permalink)  
Old April 14, 2010, 12:16 AM
Musabi's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Mar 2010
Location: Toronto
Posts: 181

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Jackquelegs View Post
That's what neighbors are for
HAHA oh you meant the MAIN circuit breaker!!
Reply With Quote
  #28 (permalink)  
Old April 14, 2010, 05:47 AM
MVP
F@H
 
Join Date: Feb 2010
Location: Quebec
Posts: 366

My System Specs

Default

there was some single slot Galaxy GTX 260 too... 7 of these could probably fit on a high watt/amp PSU -.- that + an i7 980x would probably do some decent PPP

ͼδ!*ѾʵսGTX260+7SLIͼƬ-ZOLйش
it was already done, but they used 2 PSU. But i can't believe a silverstone strider 1500w with 110 amp can't power these.

Edit: And like some1 above said, I'dd like every Motherboard to be like this. You can have some space between you cards, you can fit yout 1x/4x/8x pci-e cards in there wihtout worrying about your dual gpu setup that could block the goddamn pci-e 1x/4x/8x slot you needed. Every slot could be running at 16x so you can place your cards swhere you need to .And may I had : death to the goddamn PCI cards.

Last edited by Behemoth-; April 14, 2010 at 05:58 AM.
Reply With Quote
  #29 (permalink)  
Old April 14, 2010, 06:45 AM
Allstar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 518

My System Specs

Default

Did anyone else notice the dual 8-pin plugs on the board? (looks like evga started a trend!)
Also, dual 4 pin molexes. (I presume for the crazy amount of PCI-E slots!)
Reply With Quote
  #30 (permalink)  
Old April 14, 2010, 06:53 AM
Top Prospect
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 95
Default

So this is a high end board, but they still include Floppy and IDE? Lose it already!
__________________
~Kovok

No, you'll warrant no villain's exposition from me.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gigabyte x58a-ud3r madmax2 CPU's and Motherboards 2 February 23, 2010 03:06 PM
PCI Express 2.0 vs x16 Mulder Video Cards 13 July 23, 2009 06:54 PM
Does the 9400 GT 1024MB PCI Express 2.0 work on PCI Express x16 slot? aleo Video Cards 9 June 8, 2009 05:47 PM
TV card looks wrong in PCI express x16 slot cappaj1 Video Cards 4 June 4, 2009 06:34 PM
PCI-E X16 and X1 question Toronto122 Troubleshooting 7 April 2, 2009 07:37 AM