Go Back   Hardware Canucks > NEWS & REVIEWS > Press Releases & Tech News

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old January 20, 2010, 07:17 AM
Lamb's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Dec 2008
Location: Montreal, QC
Posts: 813

My System Specs

Default

I had to install them twice but now I have no issues with Rivetuner/Precision >> On the first install my shaders wouldn't be detected and I couldn't overclock anything nor change the fan speeds, after the 2nd install everything was fine! Be sure to uninstall everything and wipe it all with Driver Sweeper

The only victims were a bigadv approaching the 80% and my ramdisk containing my GPU's F@H folders (at least I had finished my units before updating!)

Last edited by Lamb; January 20, 2010 at 07:25 AM.
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old January 20, 2010, 10:13 AM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,401

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by BrainEater View Post
Yea i'll wait too to see if they've fixed the bricking issue.

Yep; try out the drivers and let us know if your cards survive!
__________________
Fold for team #54196
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old January 20, 2010, 11:04 AM
SugarJ's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Langley, BC
Posts: 6,075

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Arinoth View Post
I heard its been giving some people EUEs on GPU folding for certain previously stable OCs
Hey, that's me you're talking about. I'm unsure if it was a problem with some bad 353 WU's, but it was working fine on a 548 last I checked. We'll see when I get home.
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old January 20, 2010, 05:10 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Angry lame

this driver is garbage.
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old January 20, 2010, 09:36 PM
burebista's Avatar
Allstar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Romania
Posts: 598

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by sswilson View Post
[...]but I guess it was just this particular build of the Nvidia drivers...... ;)
You can try the newest Afterburner beta fixed until a new driver came out. :)
__________________
If it ain't broke... fix it until it is.
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old January 20, 2010, 10:47 PM
rjbarker's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Courtenay, B.C
Posts: 5,932

My System Specs

Default

Sticking to 186.18 ! Issues with OC'ing / Precision turns me off !
__________________
Introducing me n my OCD to Watercooling, is like taking an Alcoholic to an "all you can drink" Beach Bar in Mexico

.
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old January 21, 2010, 12:07 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,950

My System Specs

Default

Not only does Precision not work but my PPD dropped 50% after I rebooted. Back to the old ones.
Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old January 21, 2010, 02:33 PM
r0bc's Avatar
Allstar
 
Join Date: Apr 2009
Location: AB
Posts: 688

My System Specs

Default

EVGA Precision 1.9.1 released .....fixes OC issue
__________________

Reply With Quote
  #19 (permalink)  
Old January 22, 2010, 06:54 PM
Lamb's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Dec 2008
Location: Montreal, QC
Posts: 813

My System Specs

Default

Sticking to 195.62's!

196's destroyed my cards performances with either F@H and 3Dmark Vantage.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NVIDIA 191.07 WHQL Drivers Released FiXT Press Releases & Tech News 9 October 7, 2009 04:34 PM
NVIDIA GeForce 190.62 WHQL Drivers Released FiXT Press Releases & Tech News 1 August 24, 2009 05:41 PM
NVIDIA GeForce Forceware 190.38 WHQL Drivers fefox O/S's, Drivers & General Software 17 August 2, 2009 03:26 PM
NVIDIA GeForce Forceware 190.38 WHQL Drivers Released FiXT Press Releases & Tech News 14 July 21, 2009 07:47 PM
New Nvidia Forceware Drivers 182.06 WHQL LCB001 O/S's, Drivers & General Software 6 February 18, 2009 11:04 AM