Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Power Supplies

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #21 (permalink)  
Old January 29, 2013, 12:16 PM
Rookie
 
Join Date: Jan 2013
Location: St John's , Newfoundland
Posts: 36

My System Specs

Default

Alright,well thanks for all the help everyone.I just hope my computer doesn't explode in the next few weeks ....
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old January 29, 2013, 12:38 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: Jun 2009
Location: Nova Scotia
Posts: 2,882

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by BurningAce705 View Post
Alright,well thanks for all the help everyone.I just hope my computer doesn't explode in the next few weeks ....
You should be fine with the very low load you will be drawing. I would only really worry if you are pulling more power from it (like with an upgraded graphics card).
__________________
Desktop: Antec Three Hundred, Z77-D3H, 3570K undervolt @4.1ghz with Zalman Optima Cooler, Corsair Vengeance 2x4gb@1866mhz, MSI Cyclone GTX 460, Seasonic S12II 500W, WD Black 1TB, Intel 530 120GB
Away from home light Gamer: Acer Aspire 15.6", A8-3500m undervolt and OC to 2Ghz, 2x4gb Corsair Vengeance, Crucial M500 240gb
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old January 30, 2013, 05:01 AM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 1,507

My System Specs

Default

I ran a Phenom II X4 940 and a GTX 460 of an Antec Earth Watts 380, with the second 6pin lead made from 2 Molex connectors and it was just fine, the system was doing folding both CPU and GPU just fine.
__________________
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old January 30, 2013, 07:44 AM
Hall Of Fame
 
Join Date: Jun 2009
Location: Nova Scotia
Posts: 2,882

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by MARSTG View Post
I ran a Phenom II X4 940 and a GTX 460 of an Antec Earth Watts 380, with the second 6pin lead made from 2 Molex connectors and it was just fine, the system was doing folding both CPU and GPU just fine.
But that is a substantially higher quality power supply than the OP.
__________________
Desktop: Antec Three Hundred, Z77-D3H, 3570K undervolt @4.1ghz with Zalman Optima Cooler, Corsair Vengeance 2x4gb@1866mhz, MSI Cyclone GTX 460, Seasonic S12II 500W, WD Black 1TB, Intel 530 120GB
Away from home light Gamer: Acer Aspire 15.6", A8-3500m undervolt and OC to 2Ghz, 2x4gb Corsair Vengeance, Crucial M500 240gb
Reply With Quote
  #25 (permalink)  
Old January 30, 2013, 11:24 AM
Soultribunal's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2008
Location: Mississauga
Posts: 8,066

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by MARSTG View Post
I ran a Phenom II X4 940 and a GTX 460 of an Antec Earth Watts 380, with the second 6pin lead made from 2 Molex connectors and it was just fine, the system was doing folding both CPU and GPU just fine.
The quality of a Antec EW and a TR2 is night and day. Not a real good comparison.

None of us are saying he is going to go past the capacity, we are saying the quality of the PSU is in question, and if you saw the link I posted it wouldn't even do its full 12V.

-ST
__________________




"We know not why he calls for us, only that when he does we must answer" - DMP 2009

"Dear Iceberg, I am sorry to hear about global warming. Karma is a bitch. Signed - Titanic"

I would rather believe and find god doesn't exist than to not believe and find that he does.

www.realhardwarereviews.com
Reply With Quote
  #26 (permalink)  
Old January 30, 2013, 01:53 PM
Rookie
 
Join Date: Jan 2013
Location: St John's , Newfoundland
Posts: 36

My System Specs

Default

Also,just a thought but the one Soultribunal linked is actually slightly different then the one I have (18 amps on the 12v rail vs 29 total on the model I have)
Reply With Quote
  #27 (permalink)  
Old January 30, 2013, 06:30 PM
Soultribunal's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2008
Location: Mississauga
Posts: 8,066

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by BurningAce705 View Post
Also,just a thought but the one Soultribunal linked is actually slightly different then the one I have (18 amps on the 12v rail vs 29 total on the model I have)
They didn't change the design much over the years. Its still not a safe PSU to use.

-ST
__________________




"We know not why he calls for us, only that when he does we must answer" - DMP 2009

"Dear Iceberg, I am sorry to hear about global warming. Karma is a bitch. Signed - Titanic"

I would rather believe and find god doesn't exist than to not believe and find that he does.

www.realhardwarereviews.com
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Enough Watt? BFighter New Builds 5 April 21, 2011 03:49 PM
watt for two GTX 295 hohohee Video Cards 24 September 24, 2009 08:49 PM
i7 920 + 2x gtx 275 = 750 watt? MittWaffle Power Supplies 8 August 14, 2009 05:07 AM
Is a 750 watt PSU Enough? Rocco_360 New Builds 17 March 20, 2009 01:48 PM
LF decent 400 to 500 watt PSU's yamawho Buy/Sell & Trade 2 October 25, 2008 08:07 AM