Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Power Supplies

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old October 8, 2012, 09:59 AM
Top Prospect
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 59

My System Specs

Default SLI Question

I currently have a Galaxy GC GTX 680 and came into a good for a Zotac AMP Edition GTX 680 and was thinking of putting it into my system. Specs on my system are:

i5 3570k OC'd to 4GHz
16 Gigs Kingston Hyper X 1600
Coolermaster Hyper Evo 212
2 TB Seagate Barracuda
240 GB Intel 520
Galaxy GC GTX 680
XFX 750 Pro PSU

The question is will I be able to SLI without having to upgrade to a better PSU? If not then I will probably sell it....the Zotac card.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old October 8, 2012, 11:00 AM
dandelioneater's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2010
Location: Kelowna, BC
Posts: 1,114

My System Specs

Default

You'll be Ok with the 750W psu. No worries
__________________
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old October 8, 2012, 02:12 PM
Top Prospect
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 59

My System Specs

Default

10-4. Was thinking it should be ok. Looking forward to trying it out!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old October 8, 2012, 03:03 PM
Allstar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 707

My System Specs

Default

Will be ok of course,easily,i think you will use 600W max
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old October 8, 2012, 04:24 PM
Bloodystumps's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Feb 2011
Location: Uxbridge
Posts: 231

My System Specs

Default

You can always check your usage with this eXtreme Power Supply Calculator
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old October 9, 2012, 07:14 AM
Apathetik's Avatar
MVP
 
Join Date: Jan 2009
Location: Saskatoon, SK
Posts: 317

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by bliz View Post
Will be ok of course,easily,i think you will use 600W max
Yeah exactly. Wouldn't even pull over 600W I bet. New cards are very efficient!

__________________



Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes