Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Power Supplies

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old September 10, 2010, 02:07 AM
nwa4life's Avatar
Rookie
 
Join Date: Mar 2010
Location: Singapore
Posts: 28
Default Wires not long enough?

sup i bought a xfx 850 and a haf X case. i dun want to keep this psu in this case too long coz i want to use it for another 1. sadly the wire isnt long enough to get to the mb power (2 8 pins for the giga ud9) so i am stuck. should i get a new powersupply that is meant to be for the case or is there a way to extend the cables so that it can reach the top of the MB. ty for ur help. nwa4life XD.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old September 10, 2010, 03:07 AM
Top Prospect
 
Join Date: May 2010
Location: Vancouver
Posts: 143

My System Specs

Default

You can always pick up a couple of these.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old September 10, 2010, 03:26 AM
nwa4life's Avatar
Rookie
 
Join Date: Mar 2010
Location: Singapore
Posts: 28
Default

aye. tytyty. ill try and find the extended thing for the case coz cm haf always has 1 of them in the case.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old September 11, 2010, 08:35 AM
Allstar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Acton, Ont
Posts: 880
Default

Quote:
Originally Posted by nwa4life View Post
sup i bought a xfx 850 and a haf X case. i dun want to keep this psu in this case too long coz i want to use it for another 1. sadly the wire isnt long enough to get to the mb power (2 8 pins for the giga ud9) so i am stuck. should i get a new powersupply that is meant to be for the case or is there a way to extend the cables so that it can reach the top of the MB. ty for ur help. nwa4life XD.
Is this gangstar Computer talk?
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old September 13, 2010, 03:47 PM
nwa4life's Avatar
Rookie
 
Join Date: Mar 2010
Location: Singapore
Posts: 28
Default

Quote:
Originally Posted by Chromey View Post
Is this gangstar Computer talk?
oh why no sir. its just how i type.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old September 16, 2010, 07:49 PM
BootlegUsher's Avatar
MVP
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 453
Default

Now that this has been resolved, I have a cable issue myself. I have a fortress FT02 and my SATA power cable does not reach my DVD drive. I want an extension cable. For the life of me I can not find a Male/Female Sata power extension cable. I did find this: Startech Serial ATA 15-pin Power Cable, 36in at Memory Express Computers

But it is Male/Male so I would need a M/F adapter for my existing cable, and then plug the new wire into it. I see many products which are adapters changing 4 pin to sata power, but they are all like 6 inches long. I am not interested in adapting anything, I just need more wire length!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Splicing fan wires - 3:1 TALON Water Cooling 7 September 6, 2009 04:32 PM
wires touching mobo? is this ok? thanks! go flames go New Builds 5 April 7, 2009 03:25 PM
messy wires cmac79 Guides & How-to's 27 October 9, 2008 08:38 PM
No Wires??????????????? Vinnie Case Mods, Worklog & Gallery 23 July 24, 2008 07:27 PM
Holding wires throughout my case Phobia Cases 5 June 19, 2008 06:25 AM