Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Power Supplies

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old March 20, 2009, 06:18 PM
Sagath's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Feb 2009
Location: Petawawa, ON
Posts: 2,493

My System Specs

Default Hrm. Something just crossed my mind

As seen in my other thread Watercooling Build: Looking for input! I'm adding that Watercooling setup to my current build (which can be seen in my sig)

After placing the order, I realized something...Ive got a Antec True550w. Its a bit old, from my A64 first build... label shows 40amps on the 5v, and 36 amps on the 12v (single rail). With my stuff below, and the watercooling pump (3 fans on the case will move to the rad, one on the CPU will be an intake so no new fans), will I have enough juice left over to add in my g80 88gtx or am I going to bust this PS?

I should have thought about this before, but I kinda gapped about the power reqs when adding in the 88gtx =\

And if I am gonna bust it, does someone have one that I can get on the cheap?
__________________
Quote:
Originally Posted by Lpfan4ever View Post
AKG shot the hamsters, and then Perineum drove his Mustang with summer tires into the server.
My Disclaimer to any advice or comment I make;
Quote:
Originally Posted by CroSsFiRe2009 View Post
I'm a self certified whizbang repair technician with 20 years of professional bullshit so I don't know what I'm talking about
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old March 20, 2009, 07:34 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,642

My System Specs

Default

It won't be limit I believe, the PSU should survive.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old March 20, 2009, 07:40 PM
Sagath's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Feb 2009
Location: Petawawa, ON
Posts: 2,493

My System Specs

Default

woot, so 2 Folding cards, no problem?

yay! more PPD for us Charlie! Hopefully with that WC I'll be able to see how far I can push this beautiful Q6600. I'm figuring 4ghz'ish to 4.2 around 1.35v, maybe 1.4. :)


P.S. I hate you for addicting me to Cocaine (aka Folding).
__________________
Quote:
Originally Posted by Lpfan4ever View Post
AKG shot the hamsters, and then Perineum drove his Mustang with summer tires into the server.
My Disclaimer to any advice or comment I make;
Quote:
Originally Posted by CroSsFiRe2009 View Post
I'm a self certified whizbang repair technician with 20 years of professional bullshit so I don't know what I'm talking about
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old March 20, 2009, 07:52 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,642

My System Specs

Default

Hold on - you mean having both 8800s and the Quad? Now that may be pushing it. I wouldn't take the call with a 550W - too tight. Better ask the Expert - Skymtl.

Sorry for the confusion.

John
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OMG help!! Impossible Mine Sweeper...? howdid Off Topic 4 January 11, 2009 04:36 PM
New Gaming Build (not mine) misterd New Builds 14 July 18, 2008 03:32 PM