Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Peripherals

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old December 14, 2013, 04:26 PM
Top Prospect
 
Join Date: Jan 2013
Location: Ottawa
Posts: 87

My System Specs

Default W key not working...

Hey,

Just picked up a ducky shine3 to game with but it seems I can't use the "W" key to run in BF4? I suspect it has something to do with the repeat rate? What's the recommended setting for mechanical keyboards for FPS?

I don't think the keyboard is faulty because typing is working flawlessly.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old December 14, 2013, 04:49 PM
Allstar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 559
Default

you might be on an old firmware version where the repeat rate functionality is very buggy. reverting to stock should get everything working fine.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old December 14, 2013, 07:51 PM
Top Prospect
 
Join Date: Jan 2013
Location: Ottawa
Posts: 87

My System Specs

Default

Thanks,

I had the latest firmware, looks like you have to make sure not to have any of the pre defined repeat settings enabled.... Some sort of bug in the firmware, kind of bummer. Besides that loving the keyboard. The MXBlack are stiff though .... Wouldn't want to be typing on this all day long
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old December 15, 2013, 02:12 PM
stoanee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: Lacombe Alberta
Posts: 3,228

My System Specs

Default

Is there a way of unbinding then re-binding the key?
__________________
heatware
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old December 17, 2013, 08:49 AM
JohnWayne's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Aug 2013
Location: US - Massachusetts
Posts: 67

My System Specs

Default

Could always switch over to EDSF instead of WASD. There's practically zero learning curve because of the bump on F.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sli not working... with gtx 770 stolendo Video Cards 3 July 20, 2013 11:55 AM
OC'ing gtx 680.. not working tabasko Video Cards 8 March 30, 2012 01:52 PM
What am I working on? DenisS HardwareCanucks F@H Team 18 January 20, 2010 06:10 PM
Help! CPU fan not working! Waldie Troubleshooting 29 May 4, 2009 09:55 AM