Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Peripherals

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old June 16, 2011, 06:05 PM
FreeKnight's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jul 2009
Location: Edmonton, AB
Posts: 502

My System Specs

Default PC to Laptop cable

Hey Everyone,

I'm wondering if there are easy-transfer cables that use the usb 3.0 interface so I could transfer files from my pc to a laptop if I buy a new one. IIRC there were usb 2.0 ones, but I haven't had much luck finding any 3.0. Any links/answers would be greatly appreciated.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old June 16, 2011, 06:19 PM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 10,575
Default

Your better off using a cross over cable.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old June 17, 2011, 10:20 PM
Rookie
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 13
Default

If you are transfering ALOT of files at once, you can just take out your laptop hard drive and hook it to your PC and just transfer that way.
Or if you are transfering small files, you can just transfer it over your network. Its quite fast if you have a gigabit lan connection.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old June 17, 2011, 10:45 PM
Top Prospect
 
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 108
Default

use an ethernet cable!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old July 5, 2011, 06:14 AM
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Mar 2009
Location: Mtl
Posts: 128
Default

Quote:
Originally Posted by tabasko View Post
use an ethernet cable!
there are two types, patch cable and cross over cable.

OP want to use a cross over cable
__________________
E8400 | Xigmatek HDT-S1283 | GA-EP45-DS3L | OCZ XTC Platinum Edition PC2-8500 4X2GB | HD 4890 1GB | Corsair Tx750W | Samsung 245BW | WD 1TB Caviar Black | Turtle Beach Ear Force X-52 | Antec Three Hundred
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old July 5, 2011, 12:55 PM
dustin1706's Avatar
Allstar
 
Join Date: May 2010
Location: Alberta
Posts: 628

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Bomberman07 View Post
there are two types, patch cable and cross over cable.

OP want to use a cross over cable
Or two straights through a router if he doesn't have a crossover.
__________________
Rig1 in "My System Specs"
Rig2: Q6600, P5DN-D, GTX650, 4GB HyperX, LG BD drive, TT armor case, ek supreme HF, 655 pump, XP
Dell XPS17 - i7 2820QM, 8GB ram, 1920x1080, BluRay, GT555m 3GB, 240gb Neutron GTX, 640GB Seagate, Win7 64
Server - i5 3450, Asus P8Z77-I Deluxe, 4GB DDR3, LSI MegaRAID 9240-8I, OCZ Vertex 4 120GB, 2x SG Barracuda 3TB(RAID1), 2x WD green 2TB(RAID1), Fractal Design Array R2, WHS 2011
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[FS] Xbox 360: Halo 3 ODST, HDMI AV Cable, VGA AV Cable (All Brand New) icarus2 Buy/Sell & Trade 1 December 20, 2009 11:30 AM
[FS] M6300 Laptop /120mm fans/retail intel HSF's/dvi-hdmi cable / tv tuner / Dell 22 UShar Putz Buy/Sell & Trade 10 September 30, 2009 08:04 AM
MAC DDR laptop mem in an Intel based laptop? sswilson RAM 6 June 2, 2009 12:30 PM
Laptop / Laptop build T.t74)Rocky New Builds 0 November 8, 2008 07:29 AM
Cable look out. chibi_man Peripherals 4 October 10, 2007 10:04 AM