Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Peripherals

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old April 28, 2007, 01:39 PM
cyberspyder's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Mar 2007
Location: Markham, Ontario, Canadeh
Posts: 121
Default Missing thumb button for G5? No problem...

...because THEY'VE RELEASED A NEW REVISION WITH DUAL BUTTONS, JUST LIKE THE MX518! I've only seen it at performance-pcs so far, for an OK price of $64.95. New stuff includes an entirely new patterned grip, and the nuking of the weight system. If you liked the adjustable weights, better get the old one while you can! This new revised version is sure to be a hit (I know I want it! :D )

Here are some pics (courtesy of PPCs):









Brendan
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old April 28, 2007, 06:47 PM
Patriote's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Montreal
Posts: 1,167
Default

Thats like the "Cadillac" Of the mouses.
__________________
- Asus P8Z68-V PRO
- Intel I5 2500k @ 4.5Ghz (for now)
- Asus Geforce 580GTX DirectCUII Fermi
- 16GB Corsair Vengeance Low Profile
- Ultra X3 1000 Watt
- Asus Xonar DX 7.1 \ Klipsch Promedia 2.1 THX
- Corsair Vengeance 1300 Gaming Headset
- Crucial M4 SSD 128GB \ WD Caviar Black 1TB
- CoolerMaster 690II Advanced
- Dell UltraSharp 24''
- Noctua NH-D14
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old April 29, 2007, 09:13 AM
Beermaster's Avatar
MVP
 
Join Date: Apr 2007
Location: Spruce Grove, AB
Posts: 266
Default

I WANT ONE!!! that kicks the shit outta my MX1000
__________________
Grovian - *E4300@2.2ghz*Gigabyte DS3L*G.SKILL F2-6400CL5D-2GBNQ 3x1Gb*Sapphire HD4850 1GB*Raptor 75Gb*
Buggz - *E7200@2.9ghz*Asus P5Q*Patriot PC2-6400*eVGA 8800GTS 320gb*WD 160GB CaviarSE*
Lil-Grov Acer One*8gb SSD*WinXP pro
Tathar WIP*Q9550*Gigabyte EP45-UD3P*OCZ Reaper PC-8500 4gbX2*OCZ Vertex 120gb*WD 1TB WD1001FALS*BFG GTX275*
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old April 29, 2007, 10:33 AM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,248

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Beermaster View Post
I WANT ONE!!! that kicks the shit outta my MX1000
Ditto, I just about bougt one over X-Mas, be bagging one as soon as ncix gets them in stock.
BTW Beer it will replace my MX1000 too.
__________________
R.I.P.

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
My knuckles are bleeding from fishing through walls a new CAT6 network cable... I found fresh, untapped electrical outlets...
"It's all in the Reflexes"-Jack Burton
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old April 30, 2007, 10:32 AM
Babrbarossa's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: New Brunswick
Posts: 3,673

My System Specs

Default

Here's a review of the new revision from TechGage

All of that said, I am awarding the revised G5 mouse an 8 out of 10. We gave the original a 9 out of 10, so you might wonder why I am docking a point here. The reason is that this is simply a rehash of an already successful mouse. It doesn't bring anything new to the table, which is why Logitech is keeping so quiet about it.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old April 30, 2007, 05:11 PM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,248

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Babrbarossa View Post
Here's a review of the new revision from TechGage

All of that said, I am awarding the revised G5 mouse an 8 out of 10. We gave the original a 9 out of 10, so you might wonder why I am docking a point here. The reason is that this is simply a rehash of an already successful mouse. It doesn't bring anything new to the table, which is why Logitech is keeping so quiet about it.
Except a back and forward button, more like they are quiet because they dont want anyone to know they were stupid enough to put out a 1 button mouse.
__________________
R.I.P.

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
My knuckles are bleeding from fishing through walls a new CAT6 network cable... I found fresh, untapped electrical outlets...
"It's all in the Reflexes"-Jack Burton
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old April 30, 2007, 05:21 PM
Babrbarossa's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: New Brunswick
Posts: 3,673

My System Specs

Default

I hardly use the thumb buttons so I just bought one of the originals for 25% off.
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old May 1, 2007, 06:24 AM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,248

My System Specs

Default

I use them heavily in games so it's a big deal to me, but good buy!
__________________
R.I.P.

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
My knuckles are bleeding from fishing through walls a new CAT6 network cable... I found fresh, untapped electrical outlets...
"It's all in the Reflexes"-Jack Burton
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Onboard Realtek HD + HD 2600XT = missing sound device nikitos Video Cards 14 July 24, 2008 05:18 AM
USB thumb drive helping with boot speed? Robscix O/S's, Drivers & General Software 13 January 6, 2008 06:27 AM
power/reset button and cable magictorch Cases 2 November 28, 2007 12:09 PM
[Creative MP3] Red Button - MP3 Player Recovery Tool pitwa Audio 3 November 2, 2007 04:37 PM
missing wire ? Jim Troubleshooting 5 May 31, 2007 05:02 PM