Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Overclocking, Tweaking and Benchmarking

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old May 29, 2008, 05:18 PM
cmac79's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2008
Location: Newfoundland
Posts: 1,053

My System Specs

Default Radeon HD2400pro

anyone know anything on overclocking the radeon hd 2400 not lookin for much just that extra lil kick
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old May 29, 2008, 05:47 PM
Cheator's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Ottawa, Canada
Posts: 1,093
Default

Can you not OC in the Control Center?
__________________
My Heatware![/SIZE][/FONT] | Got RMA? Tell us your experience! | VOIP Help? PM ME!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old July 7, 2008, 10:40 AM
Oversized Rooster's Avatar
Allstar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Toronto, ON
Posts: 610

My System Specs

Default

Use ATITool or RivaTuner.
__________________
Machine: Intel 6800K | Asus X99-E | 32GB Corsair DDR4-2666 | 500GB Samsung 960 EVO NVMe | 6TB WD Black | 2 x 4TB Hitachi 7K4000 | Corsair 750D | Seasonic XP-860 Platinum | 4GB GTX 970 G1 Windforce | 2 x 27" Samsung S27D390HS PLS | Win10 Pro 64-bit
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes