Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Overclocking, Tweaking and Benchmarking

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #41 (permalink)  
Old February 2, 2013, 05:04 PM
Top Prospect
 
Join Date: Nov 2012
Location: Virginia, USA!
Posts: 88

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Soullessone21 View Post
Update all your drivers then give it another shot
No luck, everything was up to date or just updated. (Except updating to BETA Amd GPU drivers)
__________________
Reply With Quote
  #42 (permalink)  
Old February 6, 2013, 08:19 PM
b1lk1's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2007
Location: Lindsay, Ontario
Posts: 2,679

My System Specs

Default

Current setup, 2885 on the 1080p setting.
__________________
Old: Dell 960 SFF Q9550/8GB DDR2/R7 250 2GB/Xonar D1/BT 4.0/128GB SSD/500GB HDD
Older: HP DC7800USDT/E8500/4GB DDR2/EGPU+660GTX/500GB HDD
Older still: MSI K8N NEO4/165/2GB DDR/700W PSU/9600GT/not done yet....
Oldest: S478 P4/specs to come when I can work in it....
Reply With Quote
  #43 (permalink)  
Old February 24, 2013, 08:34 PM
b1lk1's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2007
Location: Lindsay, Ontario
Posts: 2,679

My System Specs

Default

Added a HD 7950, score leaped to 6596, still not maxxed out too.
__________________
Old: Dell 960 SFF Q9550/8GB DDR2/R7 250 2GB/Xonar D1/BT 4.0/128GB SSD/500GB HDD
Older: HP DC7800USDT/E8500/4GB DDR2/EGPU+660GTX/500GB HDD
Older still: MSI K8N NEO4/165/2GB DDR/700W PSU/9600GT/not done yet....
Oldest: S478 P4/specs to come when I can work in it....
Reply With Quote
  #44 (permalink)  
Old February 25, 2013, 05:14 AM
Dzzope's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Oct 2010
Location: Irishman in Kiev, wOOoo, I'm an alien...
Posts: 3,234

My System Specs

Default

I just keep getting a message saying that I've downloaded an old version.. :S

And for some reason my mouse has just stopped scrolling.. :(
Reply With Quote
  #45 (permalink)  
Old February 25, 2013, 07:26 AM
great_big_abyss's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2011
Location: Winnipeg
Posts: 2,258

My System Specs

Default

You have to go to their website and download the legit, updated version. The catch is that the only level of benchmark they allow to run for free is 'Cat'. You can't do Tiger, whereas before, you could.
__________________



HTPC: Z77A-G45; 3770K; Corsair H80i; 2x4GB Kingston HyperX 1600Mhz; MSI GTX960; 2x 128GB Crucial M4 SSD; 4TB WD Red, 2x 2TB WD Green; Corsair RM650I; Corsair Carbide 600C;
Son's Rig: M5A97; 1055T; CNPS20LQ; 2x4GB Corsair Vengeance 1600Mhz; Powercolor 7950; 250GB Crucial MX200; 320GB WD Black HDD; SPI 700W; Bitfenix Shinobi;
Reply With Quote
  #46 (permalink)  
Old February 25, 2013, 07:43 AM
Dzzope's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Oct 2010
Location: Irishman in Kiev, wOOoo, I'm an alien...
Posts: 3,234

My System Specs

Default

Nope.. still gives me the error.

DL from
http://www.allbenchmark.com/download
Reply With Quote
  #47 (permalink)  
Old February 25, 2013, 08:39 AM
Dzzope's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Oct 2010
Location: Irishman in Kiev, wOOoo, I'm an alien...
Posts: 3,234

My System Specs

Default

Bwaha.. sorted (after cleaning it out properly)

Got 12,796 in cat (I'll never pay for a benchmark unless my job or something requires it)
Reply With Quote
  #48 (permalink)  
Old February 25, 2013, 02:43 PM
IRQ Conflict's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2009
Location: Drayton Valley, AB
Posts: 1,700

My System Specs

Default

Cleaning what out? I had nothing but problems with earlier versions so I didn't bother with it.
Reply With Quote
  #49 (permalink)  
Old February 25, 2013, 03:09 PM
Dzzope's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Oct 2010
Location: Irishman in Kiev, wOOoo, I'm an alien...
Posts: 3,234

My System Specs

Default

it didn't remove everything(files and registry entries) when I uninstalled it.
Reply With Quote
  #50 (permalink)  
Old February 25, 2013, 03:28 PM
IRQ Conflict's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2009
Location: Drayton Valley, AB
Posts: 1,700

My System Specs

Default

Ah! OK. I did install it again. Got 10176. Weird bench.

Edit: 11307 CPU @ 3.8Ghz / GPU core@ 1200 mem@ 1670Mhz

Last edited by IRQ Conflict; February 26, 2013 at 01:32 PM.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ComputeMark benchmark burebista Overclocking, Tweaking and Benchmarking 1 April 18, 2010 06:37 AM
Tri Sli 280 n FC2 Benchmark rjbarker Video Cards 0 September 8, 2009 10:44 AM
Memory Benchmark enaberif Overclocking, Tweaking and Benchmarking 2 October 13, 2008 04:00 PM
New Benchmark! Prof. Dr. Silver Off Topic 11 January 15, 2008 12:51 PM
AquaMark 3 Benchmark Prof. Dr. Silver Overclocking, Tweaking and Benchmarking 2 November 15, 2007 09:26 PM