Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Overclocking, Tweaking and Benchmarking

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old March 11, 2012, 01:04 PM
Rookie
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 3

My System Specs

Default CORSAIR DOMINATOR 6GB (CMP6GX3M3A1600C8)

OK so i built this rig last year and pretty much never touched any of the OC settings, one question is this, since i dont OC is my voltage setting for my memory low for that reason, when checking my memory voltage setting the voltage is at only 1.5v and the other setting are crap, and i know that they are recommended for 1.65v i have including an image of cpu-z any infro would be thankful.

My rig info is:

Rampage III Formula
Intel i7 950
CORSAIR DOMINATOR 6GB (CMP6GX3M3A1600C8)
Nvidia GeForce GTX 560 Ti
Attached Images
 
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old March 11, 2012, 01:13 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: Apr 2009
Location: laval Qc
Posts: 1,072
Default

what is the revision #

i'd use 1.6 to be safe
__________________
maximus IV extreme @ 5.1 1.41v

evga e760 +920 4.8 water5.0+ on phase linx stable
gtx285 tri-sli
dfi ut-p35 lt
e8600@4.6 1.38v
too much ram
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old March 11, 2012, 01:27 PM
Rookie
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 3

My System Specs

Default

updated program still the same.
Attached Images
 
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old March 11, 2012, 03:22 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: Apr 2009
Location: laval Qc
Posts: 1,072
Default

thats just memory jdec specs

you need a program like everest or hwm to see voltages

techPowerUp! :: Downloads
__________________
maximus IV extreme @ 5.1 1.41v

evga e760 +920 4.8 water5.0+ on phase linx stable
gtx285 tri-sli
dfi ut-p35 lt
e8600@4.6 1.38v
too much ram
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old March 12, 2012, 02:25 PM
Rookie
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 3

My System Specs

Default memeory voltage

ahhhhh i got that......is this what you need to see? dam i forgot right now im on xp. i guess i should boot into win7.
Attached Images
 
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old March 12, 2012, 03:04 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: Apr 2009
Location: laval Qc
Posts: 1,072
Default

thats spd

need sensor information

and what is rev#
its on the sticker
__________________
maximus IV extreme @ 5.1 1.41v

evga e760 +920 4.8 water5.0+ on phase linx stable
gtx285 tri-sli
dfi ut-p35 lt
e8600@4.6 1.38v
too much ram
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Corsair Dominator GT JMCD Price Check 5 February 17, 2012 03:29 PM
Corsair Dominator GT 1866 C9 anabioz Overclocking, Tweaking and Benchmarking 14 September 28, 2010 03:20 PM
[WTT] Corsair Dominator DHX r0k0 Buy/Sell & Trade 3 December 20, 2009 06:37 PM
FS: Corsair Dominator 8500 2x2gb + fan wesamess Buy/Sell & Trade 10 November 8, 2008 12:28 AM
Corsair Dominator or OCZ HPC Reaper? Scart RAM 3 July 29, 2008 10:31 AM