Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Overclocking, Tweaking and Benchmarking

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #121 (permalink)  
Old December 21, 2012, 09:27 PM
Rollergold's Avatar
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Aug 2012
Location: Calgary
Posts: 121

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Arinoth View Post


Man do I ever love my FibeOp
More Fiber Nao Shaw
__________________

Asus P6X58-E WS | i7 920 D0 @ 4.01ghz W/ Apogee HD Block | 24gb (3x 8gb) Corsair Vengeance 1600 | 2x EVGA GTX 680 SC's in SLI W/ XSPC Razor Blocks |
4x 1tb WD Black Drives | SB Recon 3D PCIe | Swiftech MP655-SE Pump | Swiftech Maelstrom Res | CM HAF 932 | Corsair HX 850 (3 yr's old) | Asus VH236H + PA238QR
Reply With Quote
  #122 (permalink)  
Old December 27, 2012, 03:14 PM
Rassal's Avatar
Rookie
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 15
Default

Videotron TGV60... 60 Down / 3 Up

__________________
Rampage IV Extreme (3301) + Core i7-3930K @ 4.3GHZ + Corsair H100i Push Config.
VCore = 1.33v | LLC = Auto | VTT = 1.10v | 2nd VTT = Auto | VCCSA = 1.10v | PLL = 1.78125v
G.Skill Ripjawz Z 32GB DDR3-1866 @ 1866 (8x4gb) Using XMP profile#1
Dual Corsair Force GT 120gb Raid-0 Sata 6G RSTe + 1TB WD Blue Sata 6G ASMedia
Dual Sapphire Radeon 6870 xfire - Cooler Master Cosmos II Case
PC Power & Cooling Silencer MKII 950w power supply.
Dell 2709wfp LCD Monitor (1920x1200) - Windows 8 Pro x64
Reply With Quote
  #123 (permalink)  
Old January 5, 2013, 09:29 AM
Soullessone21's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2011
Location: Calgary AB
Posts: 1,322

My System Specs

Default

Cheap optik in Calgary, just installed five minutes ago
Reply With Quote
  #124 (permalink)  
Old January 5, 2013, 09:49 AM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,589

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Rollergold View Post
More Fiber Nao Shaw
That's not even the fastest plan here too
Reply With Quote
  #125 (permalink)  
Old January 5, 2013, 09:50 AM
Top Prospect
 
Join Date: Mar 2008
Location: Halifax
Posts: 209

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Arinoth View Post


Man do I ever love my FibeOp
Quote:
Originally Posted by ccm001 View Post


Who needs FibreOp - I'm quite happy without it
Who needs FibreOp! I can get better than Fibre download speeds without someone (who may or may not be qualified) having to poke and drill new holes in my house ;)
__________________
Hardware Canucks Rules!
Reply With Quote
  #126 (permalink)  
Old January 5, 2013, 09:51 AM
Rookie
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 2
Default



I pay for 50mb and get 47/48 usually although it does drop to 20-30 for no obvious reason.
Reply With Quote
  #127 (permalink)  
Old January 30, 2013, 04:36 PM
Soullessone21's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2011
Location: Calgary AB
Posts: 1,322

My System Specs

Default

Hmm optik just got better haha
Reply With Quote
  #128 (permalink)  
Old January 30, 2013, 04:58 PM
Lpfan4ever's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Sep 2008
Location: Calgary
Posts: 2,763

My System Specs

Default

Switched to Teksavvy for the unlimited bandwidth, 28/1. Quite a bit cheaper than the 150GB 32/7, especially not having to worry about overage charges. Speeds seem to get slow sometimes though.

__________________
Quote:
Originally Posted by encorp
I don't know, maybe if you get a big enough compacticator you can put it in your butt and name yourself "sexbuttplug"...
Code:
<martin_metal_88> I think I am gonna sell my server
...
<firebane> i will offer pereniums mom
<firebane> slightly used
<Keltron> slightly is an understatement
<LPfan4ever> Who're you kidding...slightly?
<martin_metal_88> peri's mom, slightly used? lol...

Reply With Quote
  #129 (permalink)  
Old February 7, 2013, 05:26 AM
OC-Guru's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Jan 2013
Location: London, UK
Posts: 121

My System Specs

Default



Test just now from work.. SDSL ftw xD
__________________
Gaming rig: UNDER CONSTRUCTION!
Wife's rig / D3 Bot PC: 2x Xeon E5335 @ 2Ghz (8C/8T) | 24GB DDR2 RAM | ASUS GTS 450 1GB | HP OEM Socket 771 Motherboard | 4x Seagate ST9900805SS RAID0
D3 BT - Crispe#2349 (EU) - add me! :)
Reply With Quote
  #130 (permalink)  
Old February 7, 2013, 10:30 AM
ipaine's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2008
Location: Edmonton, AB
Posts: 2,057

My System Specs

Default

This is mine at work that I just tested now



Man my seedbox doesn't even get those kinds of download speeds.
__________________
"Nothing sucks more than that moment during an argument when you realize you're wrong."



Last edited by ipaine; February 7, 2013 at 10:38 AM.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
weird internet speed _dangtx_ Off Topic 16 August 16, 2010 05:48 PM
what is your internet speed. tzetsin Off Topic 70 June 3, 2010 04:09 PM
slow internet speed under windows 7 Kyure Networking 6 March 17, 2010 01:11 PM
Speed up your internet... Squeetard Networking 14 January 13, 2009 11:31 AM
Need High Speed Cable Internet - Please Help Dashock Off Topic 29 April 7, 2008 08:15 PM