Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Overclocking, Tweaking and Benchmarking

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #101 (permalink)  
Old November 15, 2012, 06:21 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,957

My System Specs

Default

Do you have bandwidth limitations?
Reply With Quote
  #102 (permalink)  
Old November 15, 2012, 06:38 PM
dustin1706's Avatar
Allstar
 
Join Date: May 2010
Location: Alberta
Posts: 629

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by lowfat View Post
Do you have bandwidth limitations?
Nope. Cci seems to be the only wireless company around here (45 min south of Lloyd) that has unlimited usage. And honestly its pretty darned reliable. In bad storms the speed is a bit slower but it never cuts out.
__________________
Rig1 in "My System Specs"
Rig2: Q6600, P5DN-D, GTX650, 4GB HyperX, LG BD drive, TT armor case, ek supreme HF, 655 pump, XP
Dell XPS17 - i7 2820QM, 8GB ram, 1920x1080, BluRay, GT555m 3GB, 240gb Neutron GTX, 640GB Seagate, Win7 64
Server - i5 3450, Asus P8Z77-I Deluxe, 4GB DDR3, LSI MegaRAID 9240-8I, OCZ Vertex 4 120GB, 2x SG Barracuda 3TB(RAID1), 2x WD green 2TB(RAID1), Fractal Design Array R2, WHS 2011
Reply With Quote
  #103 (permalink)  
Old November 15, 2012, 06:49 PM
Jake_HT's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2008
Location: Calgary, AB
Posts: 1,984

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Arinoth View Post
I'd love to see a speed test result from Kansas City now...
aparently it's 700/700.... lol

And that's the same price I'm paying for 50/5
__________________
http://jakeht.deviantart.com/
Reply With Quote
  #104 (permalink)  
Old November 15, 2012, 07:10 PM
Allstar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 700

My System Specs

Default

Speedtest does not work for me,says stupid results.. All i can tell is that i usually download at 800Kb/s and upload at 80kb/s (ADSL),and i don't need or even want more,i don't lag at all in games and i never upload stuff :P Perfect for me! Do you guys seriously download stuff at 94mbps?
Reply With Quote
  #105 (permalink)  
Old November 15, 2012, 07:55 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,957

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by dustin1706 View Post
Nope. Cci seems to be the only wireless company around here (45 min south of Lloyd) that has unlimited usage. And honestly its pretty darned reliable. In bad storms the speed is a bit slower but it never cuts out.
Price is a bit high compared to Telus but your speeds aren't that bad. Usually when I see someone w/ some sort of wireless they have ultra low bandwidth limiations. Something silly like 10GB/month.
Reply With Quote
  #106 (permalink)  
Old November 16, 2012, 10:01 AM
mrjuggles's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Apr 2012
Location: Montreal, QC
Posts: 65

My System Specs

Default

Pretty happy with Bell Fibe, but considering switching to Distributel for their unlimited bandwidth.

Reply With Quote
  #107 (permalink)  
Old November 17, 2012, 11:47 AM
JohnEBH's Avatar
Rookie
 
Join Date: Jun 2012
Location: Canada
Posts: 33

My System Specs

Default


:/
Reply With Quote
  #108 (permalink)  
Old November 17, 2012, 10:33 PM
MVP
 
Join Date: Oct 2012
Location: North East Alberta
Posts: 444

My System Specs

Default



Thats the best I've ever seen. Upgraded my satellite dish recently and my speed doubled - from averaging under 2 and now I'm getting 3 or 4 typically. Glad to see I'm not the only one with rates this low, Thanks for posting your speed John EBH.
__________________
________________________________

FKD
Fort Kent, Alberta

2012 - A10 Rig
Reply With Quote
  #109 (permalink)  
Old November 20, 2012, 08:34 PM
Rookie
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 20
Default

Switched to Bell Fibe last spring when they finally upgraded their network to 100% fiber all the way to your home here in Quebec City . Been extremely satisfied so far. I have up to 250GB per month but I never go past 210-220 a month so caps don't really bother me.

Reply With Quote
  #110 (permalink)  
Old November 20, 2012, 10:00 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: Jul 2008
Location: Canada
Posts: 1,221

My System Specs

Default

TGV 30 - 30Mb/s / 2Mb up 130 GB monthly limit.......That was a FREE upgrade I got from 15Mb.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
weird internet speed _dangtx_ Off Topic 16 August 16, 2010 05:48 PM
what is your internet speed. tzetsin Off Topic 70 June 3, 2010 04:09 PM
slow internet speed under windows 7 Kyure Networking 6 March 17, 2010 01:11 PM
Speed up your internet... Squeetard Networking 14 January 13, 2009 11:31 AM
Need High Speed Cable Internet - Please Help Dashock Off Topic 29 April 7, 2008 08:15 PM