Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Overclocking, Tweaking and Benchmarking

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #341 (permalink)  
Old December 27, 2011, 09:50 AM
FtW FtW is offline
Rookie
 
Join Date: Dec 2011
Location: Deroche, BC
Posts: 21
Default

That was a retail cpu, only cpu-z thought it was an ES. Hopefully can pick up another chip by tomorrow.

I've also heard windows 8 was better for pcm 7, will have to try to get out somewhere for a DL...
Reply With Quote
  #342 (permalink)  
Old December 27, 2011, 11:22 AM
Rookie
 
Join Date: Nov 2011
Location: Canada
Posts: 43
Default

You can download it from Microsoft here,
HTML Code:
http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/apps/br229516
I also submitted a quick stage 4 validation to get us into second place for now. I should be able to do a much better score when I get some more time over the few days.
Reply With Quote
  #343 (permalink)  
Old December 27, 2011, 11:22 AM
MVP
 
Join Date: Mar 2010
Location: 44N by 79W
Posts: 360
Default

As far as I can tell you can get the preview from here May try this out later...thought I would be less busy over the holiday but it doesn't look very good. Have to get back to work to get some rest.
Reply With Quote
  #344 (permalink)  
Old December 28, 2011, 09:01 AM
FtW FtW is offline
Rookie
 
Join Date: Dec 2011
Location: Deroche, BC
Posts: 21
Default

Windows 8 is better, just can't make it run with systeminfo enabled. Should still be able to get a validation though, just won't have the cpu & gpu info, whenever 3dmark validation starts working for me again, page is just endlessly trying to load but doesn't make it.
Reply With Quote
  #345 (permalink)  
Old December 28, 2011, 10:14 AM
Rookie
 
Join Date: Nov 2011
Location: Canada
Posts: 43
Default

This might help,
PHP Code:
http://hwbot.org/forum/showthread.php?t=34530&page=8 
Reply With Quote
  #346 (permalink)  
Old December 29, 2011, 07:51 AM
MVP
 
Join Date: Mar 2010
Location: 44N by 79W
Posts: 360
Default

Nice score FTW! I got a memory clock up but I'm doing something massively wrong with FM1 stuff. I can't seem to get the blck over 120, two different chips now, two different boards although both made by Gigabyte. I hope I have time to get it sorted to get up another memory score, I know these sticks of RAM have more in them. That and it was -20C last night in my garage so perfect for memory clocking.

EDIT: FTW you might want to fix up both of those subs though, hate to see them get nixed just before the end of the contest. The Memory sub doesn't have it listed as DDR3 but as unknown? not sure if that matters for the rules? Your 3DMark11 score shows your cooling as Stock again not sure if that even matters but who knows with the picky rules lawyering that goes on. They are probably fine as is, just my paranoia.

EDIT x2: I think I found my problem here If all goes well I will be submitting a new memory clock tonight!

Last edited by Rasparthe; December 29, 2011 at 08:36 AM.
Reply With Quote
  #347 (permalink)  
Old December 29, 2011, 09:58 AM
FtW FtW is offline
Rookie
 
Join Date: Dec 2011
Location: Deroche, BC
Posts: 21
Default

Fixed, I was trying to sub those late last night after benching 3d11 & kept getting the 'oops, something went wrong' screen, started skimping on the details.
I'll keep working the 3d11 score, last night was my first time using the new board & cpu, hopefully I can get more out of it.
Reply With Quote
  #348 (permalink)  
Old December 29, 2011, 06:13 PM
MVP
 
Join Date: Mar 2010
Location: 44N by 79W
Posts: 360
Default

Well that did solve the problem. What an incredibly odd problem, Llano will not overclock if you are outputing an analog signal. Added a PCI-e card and analog works fine. Any rate, the new memory clock puts us in first..... for now.
Reply With Quote
  #349 (permalink)  
Old December 30, 2011, 06:33 AM
MVP
 
Join Date: Mar 2010
Location: 44N by 79W
Posts: 360
Default

Wow, apparently we should have used the best set of RAM between us. Impressive 1600 score by the Greeks but apparently they all used the same sticks. Good test for the integrity of these competitions will they say anything about it or not? I mean even the serial numbers are the same do you need any greater proof of hardware sharing. Unless sharing RAM for a memory benchmark is allowed?
Reply With Quote
  #350 (permalink)  
Old December 30, 2011, 06:54 AM
Slaughter's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Nov 2010
Location: Toronto, ON
Posts: 351

My System Specs

Default

Some nice submissions there Rasparthe & Ftw! Way to go!

And good eye there Rasparthe. I don't believe sharing RAM would be allowed... It will be interesting to see what happens.

Wasn't Greece already called on for hardware sharing in one of the earlier stages?
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vista Security 2011 virus removal (aka Xp and Win7 sec 2011) Jeff1961 Off Topic 15 April 28, 2011 08:02 PM
Winnipeg Mayor Kicks Kid headsh0t Off Topic 7 August 25, 2010 06:42 AM
Toronto FC season kicks off tonight! zlojack Off Topic 6 March 22, 2009 08:24 AM
Wednesday Review Roundup for November 19th MAC Reviews & Articles from the Web 1 November 19, 2008 10:09 PM
Review Roundup for Wednesday December 19th SKYMTL Reviews & Articles from the Web 0 December 19, 2007 01:30 PM