Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Overclocking, Tweaking and Benchmarking

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old September 27, 2011, 02:30 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Mar 2008
Location: Montreal
Posts: 1,361

My System Specs

Default

Based on the CPU support, the top model would be a Phenom II X3 715. But as I said, it doesn't make sense to me that this is the only Phenom II CPU that the mobo supports.
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old September 27, 2011, 03:26 PM
On2wheels's Avatar
Allstar
 
Join Date: Jun 2010
Location: ontario
Posts: 959
Default

I think what was shying me away from trying to o/c was the different screens in the bios. I'm not using that pc now, but from the manual, there's some auto/manual voltage settings, some ram settings, FSB speed, and I don't know which is the easiest, safest way to go. I don't want to go crazy, and I'm not interested in having the cpu fan screaming 24/7.
Is there a guide/walkthrough on what changes to make first?

Last edited by On2wheels; October 6, 2011 at 09:15 AM.
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old September 27, 2011, 03:39 PM
Silvgearx's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Sep 2008
Location: Toronto
Posts: 2,106

My System Specs

Default

The support for x3 715 is still in beta stage. It is best to use what is supported for beginners.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BFBC2 online noobie suggestions Prolab Gaming 22 March 12, 2011 09:45 PM
Really Noobie Question ? JORD4N Storage 2 September 8, 2009 05:24 PM
F@H noobie punk_zappa HardwareCanucks F@H Team 4 March 21, 2009 12:42 PM
HTPC Noobie Seeks Advice dadzilla HTPC Systems & Software 3 October 2, 2008 03:32 PM
AMD prepares its Phenom FX, Phenom X4 and Phenom X2 lineups Babrbarossa Press Releases & Tech News 1 May 4, 2007 07:38 AM