Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Overclocking, Tweaking and Benchmarking

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #81 (permalink)  
Old January 14, 2011, 02:12 PM
Slaughter's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Nov 2010
Location: Toronto, ON
Posts: 349

My System Specs

Default

Stage 6 just requires it to boot / Run CPU-Z Validation? I have a couple Socket A's laying around I might be able to give it a go with.
Reply With Quote
  #82 (permalink)  
Old January 17, 2011, 06:02 PM
Dead Things's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2008
Location: Centre of the Universe
Posts: 1,572

My System Specs

Default

I've upped my submission for Stage 4. So far, it looks like I'm the only Canadian to do so. Anybody else care to join in for Stage 4?
__________________
Follow my folding, mining & benching shenanigans @dt_oc!

Think you can overclock? Then show us what you got!
Join the Hardware Canucks Overclocking team today!
Reply With Quote
  #83 (permalink)  
Old January 17, 2011, 06:20 PM
Rookie
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 5
Default

I'm not one who posts here often at all.. i just like to read...

If you guys want/need help This is my current system:
-Intel Core i7 860 @ 4.2ghz (HT and TB off)
-ASUS P7P55D Premium
-G.Skillz DDR3-2133 @ 2000mhz (I can tweak my baseclock so it reaches it 2133 speed, but the cpu speed will suffer)
-Samsung SSD 128gb (has trim, and im running windows 7)
-ASUS 5870 reference card w/ voltage tweak (1000mhz core, 1200mhz memory @ 1.3V)

i think that's all that matters... but if you do need the help, just shoot me an email at eyekanspele@gmail.com and give me some brief details on what i should do...

I have access to a gtx285 video card aswell. I read somewhere you just need a high cpu score for posting and getting validation through; i've had my system cranked past 4.5ghz, and can stay up in windows for about an hour before BSOD'ing. Not enough for a bench mark, but enough for cpuz validation.
Reply With Quote
  #84 (permalink)  
Old January 17, 2011, 07:13 PM
MVP
 
Join Date: Mar 2010
Location: 44N by 79W
Posts: 360
Default

Quote:
Originally Posted by Dead Things View Post
I've upped my submission for Stage 4. So far, it looks like I'm the only Canadian to do so. Anybody else care to join in for Stage 4?
I don't have a board for this I have a 775 on the way that I hope to get tomorrow, hoping in time to get my 641 chip in the cold garage and do a few Super PI runs for Stage 4.

@ eyekanspele you can of course enter Stage 5, try that non-775 in a 3dMark01 run!

HWBOT Country Cup 2010
Reply With Quote
  #85 (permalink)  
Old January 17, 2011, 08:12 PM
Dead Things's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2008
Location: Centre of the Universe
Posts: 1,572

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Rasparthe View Post
@ eyekanspele you can of course enter Stage 5, try that non-775 in a 3dMark01 run!
Yeah - GTX285 is a monster for 3DM01!
__________________
Follow my folding, mining & benching shenanigans @dt_oc!

Think you can overclock? Then show us what you got!
Join the Hardware Canucks Overclocking team today!
Reply With Quote
  #86 (permalink)  
Old January 17, 2011, 09:21 PM
ZZLEE's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: KANATA
Posts: 2,079

My System Specs

Default 3D mark 01

hope it helps

edit one mere there bit better
Attached Images
 
__________________
"EVGA hunted down the last dozen or so expats living in Karachi." SKY

Last edited by ZZLEE; January 18, 2011 at 12:04 AM.
Reply With Quote
  #87 (permalink)  
Old January 18, 2011, 11:03 PM
ZZLEE's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: KANATA
Posts: 2,079

My System Specs

Default 4 5 6

bump

4 closes in 3 hours
5 on jan 22
6 on Jan 25

4 is 32m on 775

3D mark 01 has been fixed so it will run on newer OS Rules : anything but LGA 775 any GPU

Need some AMD Love in stage 6 referance clock Rules : AMD cpu

USA oone piont behind us and cachining up quick
__________________
"EVGA hunted down the last dozen or so expats living in Karachi." SKY
Reply With Quote
  #88 (permalink)  
Old January 21, 2011, 12:09 PM
Rookie
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 5
Default

Quote:
Originally Posted by Dead Things View Post
Yeah - GTX285 is a monster for 3DM01!
Do you think the gtx285 will do better than my 5870?
Also, what do you guys think of running 3dmark01 in windowsxp vs windows7?
I can do a quick ghost of my hd, format it and put xp on it, although i wouldn't have trim support for my ssd... but i could always slap in wd black drive for win xp too.

I also want to check, is it this: Futuremark - Download - 3DMark2001
Is that what I want? what kind of settings do I want to run? i tried the default settings with my 5870, and got a disappointing score...

sorry for all the questions, not gonna lie im kind of a noob at these competitions.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sorry! This thread is not available in your country! automatic O/S's, Drivers & General Software 5 March 26, 2009 08:27 PM
Country Folk Technology enaberif Off Topic 1 February 3, 2009 11:40 AM