Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Overclocking, Tweaking and Benchmarking

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #31 (permalink)  
Old December 29, 2010, 05:06 PM
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Jan 2009
Location: mississauga
Posts: 107
Default

Quote:
Originally Posted by jibz View Post
Whats an acceptable score for stage 2? I might be able to push my 1333 7-7-7-21 ripjaws to 1800 c7
stage 2 is only LGA1366

I can do something on stage 3. I think will be one of the most important stages. From what i know AMD IGP are good.
__________________
HEAT
Hardware Canucks
Overclock.net
RFD

Last edited by micul; December 29, 2010 at 05:11 PM.
Reply With Quote
  #32 (permalink)  
Old December 29, 2010, 05:40 PM
MVP
F@H
 
Join Date: Mar 2007
Location: Alberta
Posts: 261

My System Specs

Default

I added the 1366 bench to bring average up a bit if you decide to delete the lowest existing bench.
__________________
Code:
Reply With Quote
  #33 (permalink)  
Old December 31, 2010, 03:49 AM
Rookie
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 21
Default

Quote:
Originally Posted by jibz View Post
Whats an acceptable score for stage 2? I might be able to push my 1333 7-7-7-21 ripjaws to 1800 c7
I would say anything in between 1600 and 2000. Just remember to run only 2 cores and IMC as high as possible.
Reply With Quote
  #34 (permalink)  
Old December 31, 2010, 03:17 PM
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Jan 2009
Location: mississauga
Posts: 107
Default

We need 2 more submissions for STAGE 2.


Go CANADA
__________________
HEAT
Hardware Canucks
Overclock.net
RFD
Reply With Quote
  #35 (permalink)  
Old January 1, 2011, 08:18 AM
Allstar
F@H
 
Join Date: Nov 2008
Location: Tillsonburg, Ontario
Posts: 912

My System Specs

Default

I would love to help out guys but I dont know to much about this kind of stuff. I'm sure my hardware (see sig) might be of some help though!
__________________


Comp1 (Mine) : ASUS P9X79 LE, 3960X, 16GB Corsair Vengence 1333, PNY 770 4GB, OCZ Vertex3 240GB, OCZ Vertex3 480GB, 600GB VelociRaptor, Corsair 1000HX, Cool Master Cosmos 2

Comp2 (Wife's) : ASUS Sabertooth P67, i7 2700K, 8GB Corsair Vengeance 1866, 1TB HD, 2TB HD, EVGA 660, Corsair 1000HX, HAF 922

Comp3 (Kids) : ASUS P8P67 Pro, i7 2700K, 8GB 1866 GSkill, Gigabyte 770, Crucial M4 120GB, OCZ Vertex3 240GB,1TB WD Black, Antec 850W, Antec 120
Reply With Quote
  #36 (permalink)  
Old January 1, 2011, 09:55 AM
Dr_BenD_over's Avatar
Fallen Folder
F@H
 
Join Date: Jul 2008
Location: Nova Scotia
Posts: 2,418

My System Specs

Default

oooookay. I'm not sure ye olde Q6600 is gonna do much, but a 900/1200 5850 might. I was getting bored with this year anyway.

er, grabbed Heaven 2.1, but I'm not seeing any preset benches....
__________________
All's well that's Haswell

Last edited by Dr_BenD_over; January 1, 2011 at 10:45 AM.
Reply With Quote
  #37 (permalink)  
Old January 1, 2011, 12:47 PM
MVP
 
Join Date: Jul 2009
Location: Canaduh
Posts: 376

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by micul View Post
We need 2 more submissions for STAGE 2.


Go CANADA
i can't submit a better score than Ftw with my dom gt...so i can,T help here guys

Dr Bend over
you ned to use hwbot wrapper to start the bench and produce a score. But honestly we have results with a 580/480/570 so i don't think a 5850 will make it
__________________
Reply With Quote
  #38 (permalink)  
Old January 1, 2011, 02:19 PM
3oh6's Avatar
Hardware Canucks Reviewer
 
Join Date: Mar 2007
Location: Edmonton, AB
Posts: 1,052
Default

i just noticed this thread and will jump in this week. i was actually testing a new 920 under my single stage a bit last night so i did a quick run just now...



i have to get a review up tonight, then i'll mess with it a little more. i am also going to put a 580 under cold this week, so i'll be sure to get Heaven in as well.
Reply With Quote
  #39 (permalink)  
Old January 1, 2011, 02:25 PM
MVP
 
Join Date: Jul 2009
Location: Canaduh
Posts: 376

My System Specs

Default

go 3oh6 we need help!!

what ram is that? we need 2 different ram than dominator GT for at least get a score

i had a 1952 score for a 580 in heaven but my 480 score is more important for the moment.
__________________
Reply With Quote
  #40 (permalink)  
Old January 1, 2011, 02:31 PM
3oh6's Avatar
Hardware Canucks Reviewer
 
Join Date: Mar 2007
Location: Edmonton, AB
Posts: 1,052
Default

Quote:
Originally Posted by mkultra View Post
what ram is that? we need 2 different ram than dominator GT for at least get a score
it is Dominator GTX2's...we need different models? I also have Blade's that can easily do the same.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sorry! This thread is not available in your country! automatic O/S's, Drivers & General Software 5 March 26, 2009 08:27 PM
Country Folk Technology enaberif Off Topic 1 February 3, 2009 11:40 AM