Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Overclocking, Tweaking and Benchmarking

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #111 (permalink)  
Old February 12, 2012, 08:42 AM
Allstar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Toronto, Ontario
Posts: 608

My System Specs

Default

I think I can probably break 10k on my single 7970, this is the score with 1.2GHz Core/1.7GHz Memory at 1.2v on the core.
Reply With Quote
  #112 (permalink)  
Old February 17, 2012, 08:13 AM
Top Prospect
 
Join Date: Feb 2011
Location: Courtice
Posts: 125
Default

best i could do with my 3930K and 6970.
AMD Radeon HD 6970 video card benchmark result - Intel Core i7-3930K Processor,Gigabyte Technology Co., Ltd. X79-UD3 score: P6843 3DMarks

6843.
__________________
Just messin around....
Reply With Quote
  #113 (permalink)  
Old February 24, 2012, 02:55 PM
r0k0's Avatar
Allstar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Gatineau, Quebec
Posts: 707

My System Specs

Default

Before :
i5 2500K 5.0
1x 5970 @ 800Core / 1100Mem

ATI Radeon HD 5970 video card benchmark result - Intel Core i5-2500K Processor,ASUSTeK Computer INC. MAXIMUS IV GENE-Z/GEN3 score: P7369 3DMarks

Now :
i5 2500K 5.0
1x 5970 @ 800Core / 1100Mem and 1x 5870 @ 850Core / 1200Mem

ATI Radeon HD 5970 video card benchmark result - Intel Core i5-2500K Processor,ASUSTeK Computer INC. MAXIMUS IV GENE-Z/GEN3 score: P10650 3DMarks
__________________
Main Rig
Intel Core i5 4670K
Gigabyte Z87X-OC Force

Gigabyte Geforce GTX 780 3GB
2x 4GB G.Skills Trident X DD3-2400
NZXT Switch 810 Matte Black / Enermax Revolution 920W
A-DATA S510 120GB OS / A-DATA SX900 256GB Games / WD Black 1TB Misc

Canadian Eh ?
Reply With Quote
  #114 (permalink)  
Old March 1, 2012, 05:57 AM
Top Prospect
 
Join Date: Feb 2011
Location: Courtice
Posts: 125
Default

My best with a 7970

11348

kirbster`s 3DMark11 - Performance score: 11348 marks with a Radeon HD 7970
Attached Images
 
__________________
Just messin around....
Reply With Quote
  #115 (permalink)  
Old March 1, 2012, 07:36 AM
r0k0's Avatar
Allstar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Gatineau, Quebec
Posts: 707

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by kirbster View Post

Well if i do the Tessalation cheat also i get this :P

P12323

ATI Radeon HD 5970 video card benchmark result - Intel Core i5-2500K Processor,ASUSTeK Computer INC. MAXIMUS IV GENE-Z/GEN3 score: P12323 3DMarks
__________________
Main Rig
Intel Core i5 4670K
Gigabyte Z87X-OC Force

Gigabyte Geforce GTX 780 3GB
2x 4GB G.Skills Trident X DD3-2400
NZXT Switch 810 Matte Black / Enermax Revolution 920W
A-DATA S510 120GB OS / A-DATA SX900 256GB Games / WD Black 1TB Misc

Canadian Eh ?
Reply With Quote
  #116 (permalink)  
Old March 1, 2012, 08:55 AM
Allstar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Toronto, Ontario
Posts: 608

My System Specs

Default

What's the tesselation cheat?
Reply With Quote
  #117 (permalink)  
Old March 1, 2012, 10:04 AM
Top Prospect
 
Join Date: Feb 2011
Location: Courtice
Posts: 125
Default

It isnt a cheat if it is a driver setting. Anyone can turn it off.
__________________
Just messin around....
Reply With Quote
  #118 (permalink)  
Old March 1, 2012, 10:16 AM
Top Prospect
 
Join Date: Feb 2011
Location: Courtice
Posts: 125
Default

go to CCC and disable AMD optimized Tesselation and slide the slider all the way to the left. Doesnt really sound too difficult does it?
:-)

If it was a driver hack, then that would be a cheat!
__________________
Just messin around....
Reply With Quote
  #119 (permalink)  
Old March 1, 2012, 12:25 PM
Dead Things's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2008
Location: Centre of the Universe
Posts: 1,572

My System Specs

Default

The word "cheat" tends to be bandied about far too recklessly in the overclocking community.
__________________
Follow my folding, mining & benching shenanigans @dt_oc!

Think you can overclock? Then show us what you got!
Join the Hardware Canucks Overclocking team today!
Reply With Quote
  #120 (permalink)  
Old March 17, 2012, 05:25 PM
FtW FtW is offline
Rookie
 
Join Date: Dec 2011
Location: Deroche, BC
Posts: 21
Default

If everyone knows about it, it's a tweak. A tweak you pretty much have to use for submitting to the bot, if you want to be competitive.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
3DMark 06 & Vantage scores Jonwall Overclocking, Tweaking and Benchmarking 203 March 14, 2014 05:55 PM
Google CEO says online anonymity is "dangerous" [The Huffington Post] sswilson Reviews & Articles from the Web 4 August 12, 2010 07:29 AM
Top Gear Rocket Robin High Scores ipaine Off Topic 14 August 5, 2010 07:36 PM
Team Fortress 2 Scores!!! Airshehan Gaming 9 August 4, 2009 09:26 AM
Curious about Vantage scores kragnorok Overclocking, Tweaking and Benchmarking 10 May 17, 2009 11:59 AM