Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Overclocking, Tweaking and Benchmarking

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old August 19, 2010, 01:38 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 8,115

My System Specs

Default TessMark, OpenGL Tessellation Benchmark

[GPU Tool] TessMark 0.2.2: New OpenGL 4 Tessellation Benchmark - 3D Tech News, Pixel Hacking, Data Visualization and 3D Programming - Geeks3D.com
Supports XP, Vista, 7.

Post up your scores.

GTX460 SLI, i7 920 @ 4.2GHz. Everything default on test.
__________________
Mael
Big Lian Li
Forever Alone

Last edited by lowfat; August 19, 2010 at 01:44 PM.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old August 19, 2010, 01:41 PM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,607

My System Specs

Default

Uh unless your cpuz is broken its saying your i7 is running at 4.2GHz not 4.0GHz
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old August 19, 2010, 01:45 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 8,115

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Arinoth View Post
Uh unless your cpuz is broken its saying your i7 is running at 4.2GHz not 4.0GHz
It was a typo. It was suppose to say 4.2.
__________________
Mael
Big Lian Li
Forever Alone
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old August 19, 2010, 01:47 PM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,607

My System Specs

Default

Alright, i was a little confused, i'll run it when i get home from work this evening
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old August 20, 2010, 06:16 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 8,115

My System Specs

Default

I've love to see some results from people who don't have a DX11 capable card.
__________________
Mael
Big Lian Li
Forever Alone
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old August 20, 2010, 06:17 PM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,607

My System Specs

Default

I ran it and this test must have physx in it or something is a little off with my card as it maxes/averages around 100 FPS and i get a score of like 6000....

Could it be drivers, something screwed up from my ati/nvidia 'testing', drivers (10.7), the card itself, or windows being screwy?
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old August 20, 2010, 06:26 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 8,115

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Arinoth View Post
I ran it and this test must have physx in it or something is a little off with my card as it maxes/averages around 100 FPS and i get a score of like 6000....

Could it be drivers, something screwed up from my ati/nvidia 'testing', drivers (10.7), the card itself, or windows being screwy?
You left everything at default including the resolution?
__________________
Mael
Big Lian Li
Forever Alone
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old August 20, 2010, 06:27 PM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,607

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by lowfat View Post
You left everything at default including the resolution?
Yep, only switched it from stability to benchmarking like you had there.

It claims to load it fully but temps dont go over 50C, which isn't normal as gaming will see them go to 60-70C
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old August 20, 2010, 09:07 PM
SugarJ's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Langley, BC
Posts: 6,141

My System Specs

Default

Apparently there's an issue with 5800 series cards and this program.

My results, single GTX470 oc'd to 480 speeds, i7 920 @ 4.2
Attached Images
 
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old August 25, 2010, 09:51 AM
kruzn4evr's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2008
Location: Ajax, Ontario
Posts: 1,806

My System Specs

Default

Just saw this and thought I'd give the quads a run
Attached Images
 
__________________

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ATI Catalyst OpenGL 4.0 Preview Driver (March 29, 2010) *GG* wonton1017 O/S's, Drivers & General Software 2 March 30, 2010 07:45 PM
Catalyst 10 + CS4 = no work? (OpenGL related?) oblisk O/S's, Drivers & General Software 5 March 19, 2010 03:07 AM
OpenGL chang2 Video Cards 7 September 26, 2009 09:57 PM
NVIDIA Unveils First OpenGL 3.0 Drivers MAC Press Releases & Tech News 3 August 19, 2008 03:26 PM
New Benchmark! Prof. Dr. Silver Off Topic 11 January 15, 2008 12:51 PM