Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Overclocking, Tweaking and Benchmarking

LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old November 7, 2007, 05:28 PM
Join Date: Oct 2007
Posts: 49

Your Vcore sounds good.

Try manually applying pressure on the heatsink while the computer is on to see if it has an effect on your temps.

70C is ok for a C2Q, but $50 for stock cooler performance isn't so great.
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old November 12, 2007, 01:27 AM
Join Date: Oct 2007
Location: Calgary, Alberta
Posts: 14

ok so just to follow up, i reset my heatsink, got some arctic silver premium, ran the cores at 100% now im getting a steady temp reading of 65 on speedfan with the offset.
i havent used coretemp yet...
anyways thats at least 5 degress less since i couldnt even run the cpu at a full load for very long.
it idles at 32 celcius now
all in all you were right about the HS issues, and i am please with my temps, i really didnt want to go out and spend 50 bux on a new HS
Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Manually load files into RAM? Thund3rball RAM 6 February 4, 2008 12:52 PM
HELP! Windows won't load, BSOD! donimo O/S's, Drivers & General Software 23 December 11, 2007 08:35 PM
Max temperature Vinnie Overclocking, Tweaking and Benchmarking 4 November 28, 2007 09:08 PM
IE7 fails to load new pages when multiple tabs are open RGAR O/S's, Drivers & General Software 2 November 10, 2007 03:04 PM
My Computer takes 4 ever to load kcksteve Troubleshooting 13 October 16, 2007 03:50 PM