Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Overclocking, Tweaking and Benchmarking

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old December 15, 2009, 12:23 PM
Fudd Rucker's Avatar
Allstar
 
Join Date: Jul 2009
Location: SSM Ont
Posts: 950

My System Specs

Default i5 750 @ 4ghz

Got my i5 under water finally, loop is in my sig

CPU-Z Validator 3.1

Idle temps are roughly 35*C and stayed at 68*C during an hour long linpack test.
Primed it for 4.5 hours ran just fine figured thats good enough no? I usually dont stress my machine for that long of a period of time.


__________________
I couldnt think of something snarky or interesting to put here this time around.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old December 15, 2009, 12:53 PM
MarkOne's Avatar
Banned
F@H
 
Join Date: Oct 2009
Location: Chertsey 60 KM north of Montreal
Posts: 4,015
Default

you get that on water ? I have similar result with a 212+
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old December 15, 2009, 12:57 PM
Fudd Rucker's Avatar
Allstar
 
Join Date: Jul 2009
Location: SSM Ont
Posts: 950

My System Specs

Default

i think my problem is this lancool sucks ass for a decent watercooling loop. Im thinkin after xmas im going to get an HAF or a 1200 and mount a much bigger and meaner radiator, that should improve temps considerably.
__________________
I couldnt think of something snarky or interesting to put here this time around.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old December 15, 2009, 11:01 PM
Oversized Rooster's Avatar
Allstar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Toronto, ON
Posts: 609

My System Specs

Default

Interesting...yeah your temperatures aren't great at all given that you're using water.

With my 860 I reach 4GHz with about 1.33V and using a Thermalright Ultra-120 Extreme with 2 fans, I get exactly the same idle and load temps as you...minus water, tubes, radiators, etc.
__________________
Main: Intel 2600K @ 4.8GHz | Gigabyte P67A-UD7-B3 | 16GB Corsair DDR3-2000 | 2 x 240GB Corsair Force 3 in RAID1 | 2 x 4TB Hitachi 7K4000 | 3 x 2TB WD Caviar Black | Antec 1200 | Seasonic XP-860 Platinum | 2GB GTX 670 | 2 x 27" Asus VE278Q | Asus Essence ST | Win7 Pro 64-bit
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old December 16, 2009, 11:56 AM
misterd's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jun 2008
Location: Charlottetown, P.E.I.
Posts: 608
Default

Nicely done. Dibs on the Lancool!
__________________
#hardwarecanucks on irc.freenode.net
fiat justitia ruat caelum

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
i7 4ghz :D vagnaar Overclocking, Tweaking and Benchmarking 18 January 16, 2010 12:41 PM
P6T i7 920 3.4GHz??? sinticfury Overclocking, Tweaking and Benchmarking 3 August 20, 2009 07:57 PM
OC E7200 from 3.73Ghz to 4Ghz geokilla Overclocking, Tweaking and Benchmarking 1 May 3, 2009 01:04 PM
The Magic 4GHz NyteOwl Overclocking, Tweaking and Benchmarking 15 September 8, 2008 06:46 PM
4Ghz Q6600 Prime stable turtletrax CPU's and Motherboards 14 August 13, 2007 10:05 AM