Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Overclocking, Tweaking and Benchmarking

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old December 18, 2006, 09:23 PM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,246

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Babrbarossa View Post
Well, I got it to run finally-- wouldn't work until i connected to the net (got my modem today-- yeehaa!! a whopping 26 kbps!!)

I'm not sure what to do to make my results "official", but here's what i got on the first run:
29346, and 20241
Screen Shot Required. Please Include Sandra Window, And CPU-Z CPU Window In All Screen Shots.

Nice score, puts you on top if you get that screenie.
__________________
R.I.P.

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
My knuckles are bleeding from fishing through walls a new CAT6 network cable... I found fresh, untapped electrical outlets...
"It's all in the Reflexes"-Jack Burton
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old December 18, 2006, 09:25 PM
Babrbarossa's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: New Brunswick
Posts: 3,673

My System Specs

Default

Here she is-- i don't have any pic editing on this system yet-- not sure if the print screen will work-- got a slightly different score ths time-- higher in one, a little lower on the other

Last edited by Babrbarossa; December 19, 2006 at 12:57 PM.
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old December 18, 2006, 09:35 PM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,246

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Babrbarossa View Post
Here she is-- i don't have any pic editing on this system yet-- not sure if the print screen will work-- got a slightly different score ths time-- higher in one, a little lower on the other
to take a screenie just hit "print screen" on your keyboard then open MS paint, you should have paint installed as a part of XP, once paint is open then got to edit @ the top of paints window , click it the drop down menu should have paste highlighted click paste then save, done.
Need more help or confused hit me up on messenger, link is in my profile, and we will get you going.
Luck
__________________
R.I.P.

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
My knuckles are bleeding from fishing through walls a new CAT6 network cable... I found fresh, untapped electrical outlets...
"It's all in the Reflexes"-Jack Burton
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old December 19, 2006, 12:53 PM
Babrbarossa's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: New Brunswick
Posts: 3,673

My System Specs

Default

Hey! I got it!-- I know how to get a screen capture-it was just getting it into this window that I couldn't figure out because the 'insert image' button was asking for a url. :rolleyes:
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old December 19, 2006, 03:49 PM
Gav's Avatar
Gav Gav is offline
Administrator
F@H
 
Join Date: Oct 2006
Location: Canada
Posts: 1,343

My System Specs

Default

You first need to click the attachment icon (the paperclip) and upload the image. Once you have uploaded it you can click the attachment icon again to add it to your post.
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old December 19, 2006, 04:41 PM
Babrbarossa's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: New Brunswick
Posts: 3,673

My System Specs

Default

OK! :rolleyes: feeling pretty dumb....
Name:  sandradec19.JPG
Views: 170
Size:  162.7 KB
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old December 22, 2006, 08:53 PM
Misoprostol
Guest
 
Posts: n/a
Default

Here are my results with my new CPU
Attached Images
 
Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old December 23, 2006, 06:32 AM
Babrbarossa's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: New Brunswick
Posts: 3,673

My System Specs

Default

Wow!-- four cores takes the cake. Why is the voltage so low on those chips?
Reply With Quote
  #19 (permalink)  
Old December 23, 2006, 09:35 AM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,412

My System Specs

Default

Server chips so less volts = less heat + power consumption.

Nice scores... wish somebody would drop a $1000+ chip off the back of a truck right outside my house..... :)
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #20 (permalink)  
Old December 23, 2006, 05:14 PM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,246

My System Specs

Default

Updated :D
__________________
R.I.P.

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
My knuckles are bleeding from fishing through walls a new CAT6 network cable... I found fresh, untapped electrical outlets...
"It's all in the Reflexes"-Jack Burton
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
9800gx2 Official Leaks At Cebit08!! vertex112 Press Releases & Tech News 13 March 10, 2008 06:13 PM
It's Official: Bungie Leaves Microsoft SKYMTL Press Releases & Tech News 5 October 8, 2007 03:47 AM
163.44 BETA official (from nvidia) Gamashinoch Video Cards 8 August 22, 2007 06:25 AM
early K10 sandra test Shadowed Rumor Mill 8 May 2, 2007 11:53 AM
Official Sandra CPU Multi-Media Top 15 Supergrover Overclocking, Tweaking and Benchmarking 13 March 11, 2007 10:30 PM