Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > O/S's, Drivers & General Software

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old July 30, 2008, 08:32 AM
Rookie
 
Join Date: Jul 2008
Location: Montreal
Posts: 20
Default GeForce 177.79 beta for 8, 9 and 200 series

GeForce Release 177
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old July 30, 2008, 09:52 AM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 10,612
Default

Yah already have them installed and 1 thing seems to be fixed for me.. I hope .. I haven't seen it rear its ugly head yet.

For some reason previous driver releases I would lose desktop transparency and things would go black.

Yet to see this!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old July 30, 2008, 03:05 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: Jul 2008
Location: Canada
Posts: 1,221

My System Specs

Default

It runs BIOSHOCK in VISTA very untable for me - mind you I haven'T tried with a previous driver as this is a new system and fresh install - keep getting dumped to desktop with an instruction error cannot write to emory location 0x0000 type every now and then in BIOSHOCK.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old August 1, 2008, 07:38 AM
magictorch's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2007
Location: Annapolis Valley, NS
Posts: 1,837

My System Specs

Default

Almost sounds like your GPU memory is overheating or is running at an unstable OC. Have you tried scanning the card for temps artifacts in ATI tool?
Quote:
Originally Posted by DarKStar View Post
It runs BIOSHOCK in VISTA very untable for me - mind you I haven'T tried with a previous driver as this is a new system and fresh install - keep getting dumped to desktop with an instruction error cannot write to emory location 0x0000 type every now and then in BIOSHOCK.
__________________
White Night:: i7920 (4ghz), Rampage III extreme (A1), Mushkin XP 1600 (9,9,9,24),SLI480., white MM horizon.
CPU: Feser 220 int.|Apogee GTZ|S.Res.rev2| MCP655.

GPU: PA120.3|S.Res.rev2|2x EK FC blocks| MCP655.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old August 1, 2008, 07:41 AM
Chos3n's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jun 2008
Location: Rigaud,QC
Posts: 745
Default

Still no PhysX support for the 8800GTX I suppose...
__________________
System | Ragnarok
Case Antec 900
PSU Corsair TX750W
CPU Intel Core i7 2700K 3.5GHZ
Motherboard ASUS P8Z68-V
Memory Corsair Vengeance Blue 8GB 2X4GB DDR3-1600 CL9-9-9-24
Video Card MSI GeForce GTX 560 Ti Twin Frozr II
Sound Card ASUS Xonar DX
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old August 1, 2008, 07:52 AM
Mibs's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: St. John's, NL
Posts: 311
Default

Has anybody tried these with the nvidia F@H client?
__________________
Intel C2D E6750 @ 3.52 GHz // EVGA 680i SLI Rev. A1 (P31) // 4 GB OCZ Platinum 800 MHz 4-4-4-15 // PC P&C Silencer 750 Quad // Antec P180 // EVGA 8800 GTS 512 // Samsung Syncmaster 226bw 22" LCD

WC Loop: D-Tek Fuzion V2 // Danger Den Maze 5 // Swiftech MCP655 // Swiftech MicroRes // Thermochill PA 120.2 + 4 x Noctua NF-P12
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old August 1, 2008, 08:21 AM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 10,612
Default

Quote:
Originally Posted by magictorch View Post
Almost sounds like your GPU memory is overheating or is running at an unstable OC. Have you tried scanning the card for temps artifacts in ATI tool?
Card is perfectly fine.

And using these drivers guess what... No more problems with desktop transparency *cross fingers * * knocks on wood*
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old August 1, 2008, 09:47 AM
SugarJ's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Langley, BC
Posts: 6,091

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Mibs View Post
Has anybody tried these with the nvidia F@H client?
I put these drivers on last night, I've got points today so it must be working.
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old August 1, 2008, 10:35 AM
Prof. Dr. Silver's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2007
Location: Toronto, ON
Posts: 1,187
Default

Quote:
Originally Posted by Mibs View Post
Has anybody tried these with the nvidia F@H client?
Yes, as a matter of fact I did! I just installed Vista cause I got sick of the 100% CPU usage while running both CPU and GPU F@H....Now CPU usage is down to 60%.

So after checking the F@H forums I downloaded the latest 6.12beta11 for the CPU and GPU and installed 177.79 drivers. No issues so far, no need to get that separate .inf file and PPD seem to have gone up by like 1100 points....on several different projects! It takes like 2,5 hours now for one WU whereas before it took like 6 hours! WOOHOO!

Looks like it's all positive! Haven't done any gaming yet though!
__________________
Hardcore Folding at it's BEST! HWC - TPU.... There can be only one team in front! TPU, can you smell our *sses already?
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old August 1, 2008, 05:32 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: Jul 2008
Location: Canada
Posts: 1,221

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Chos3n View Post
Still no PhysX support for the 8800GTX I suppose...
GeForce PhysX support for more GPUs including 8 series will be available in August through a PhysX driver update.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes